Fundacja JOKOT - odczuwamy niedobór kierowców!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 21:43 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Gdzie jest to mieszkanie? Jeśli niedaleko mnie, to mogę podjechać jutro między zajęciami rowerkiem i zrobić zdjęcia (choć pewnie nie będą rewelacyjne). Będę miała ok 1,5 godziny na to. Później jestem w domu po 18.
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

Post » Wto paź 09, 2012 22:11 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

klauduska pisze:Julek wreszcie w nowym domu :) :ok:

super, gratulacje :ok: :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro paź 10, 2012 7:31 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Patti:) pisze:Gdzie jest to mieszkanie? Jeśli niedaleko mnie, to mogę podjechać jutro między zajęciami rowerkiem i zrobić zdjęcia (choć pewnie nie będą rewelacyjne). Będę miała ok 1,5 godziny na to. Później jestem w domu po 18.

Jakby co, to pisz Asiu sms, bo lecę na uczelnię zaraz.
Obrazek

Post » Śro paź 10, 2012 8:36 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

napisałam do Patii:) , wielkie dzięki!

przypominam, że PRZED weekendem trzeba przykleić listwy podtynkowe. Może jutro po południu ktoś to ze mną zrobi? wymagany zasób to odrobina cierpliwości i dokładności, siły ani umiejętności potrzebne nie są.

i przypominam, że w weekend działamy. zgłoszenia nadal mile widziane :twisted:

będę w sieci dopiero późno wieczorem lub jutro, jak coś pilnego proszę dzwonić
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro paź 10, 2012 11:45 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Jutro mam zajęcia do 11.15. Muszę jeszcze ogarnąć w domu i mogłabym przyjechać na Gersona pomóc z tymi listwami. Nie wiem tylko o której... Dam Ci jeszcze znać. Licz na mnie tak na 70%...
Obrazek

Post » Śro paź 10, 2012 13:52 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Chciałabym oficjalnie, ale również bardzo serdecznie :D podziękować naszej forumowej Emilce.

Znamy się sprzed wielu lat, kiedy jeszcze jako młodziutka dziewczyna, Emilka wyciągnęła ze schroniska małego rudego kociaka, któremu nie dawano zbyt wielkich szans na przeżycie. Trafił do mnie, jest moim kotem-rezydentem numer 3. :1luvu:

Lata minęły, Emilka nie tylko dorosła, ale parę tygodni temu nawet wyszła za mąż. 8)
I razem z mężem postanowili poprosić swoich ślubnych gości o datki dla zwierząt zamiast ślubnych kwiatów. I zdecydowali o przekazaniu tych pieniędzy dla podopiecznych JOKOTA.

Bardzo Wam dziękujemy - że wpadliście na taki fajny pomysł, aby pomagać zwierzakom nawet w dniu ślubu oraz że zdecydowaliście się na wsparcie akurat Fundacji Jokot.
:1luvu: :1luvu:

Wszystkiego najlepszego na Waszej Nowej Wspólnej Drodze Życiowej. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro paź 10, 2012 14:02 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

100 lat :piwa:
Wszystkiego dobrego :1luvu:
Kapitany pomysł :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 10, 2012 14:18 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Przyłączam się do podziękowań i do życzeń! :D
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro paź 10, 2012 15:21 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Takich akcji jest więcej - i super! :ok:

Gratuluję bardzo :1luvu:

_ogonek_

Post » Śro paź 10, 2012 19:05 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

A jako akcent optymizmu wrzucę foty Maurycego z nowego domu - kupal został przebadany i jest czysty a kot wcina wszystko, rośnie jak na drożdżach i rozrabia jak pijany zając w kapuście :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro paź 10, 2012 19:08 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Fajne te zające w kapuście :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 10, 2012 19:22 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

alix76 pisze:A jako akcent optymizmu wrzucę foty Maurycego z nowego domu - kupal został przebadany i jest czysty a kot wcina wszystko, rośnie jak na drożdżach i rozrabia jak pijany zając w kapuście :mrgreen:

Ale słodziaki :1luvu:

_ogonek_

Post » Śro paź 10, 2012 19:35 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Nie zaglądam ostatnio na forum, ale zalogowałam się specjalnie, żeby uprzejmie donieść, że Kermit z Korabiewic, który siedzi sobie u mnie na tymczasie od stycznia, właśnie przestał.
Tzn przestał tymczasować :mrgreen: bo jest tak cudowny i kochany, że nie wyobrażam sobie, że mogłabym go oddać... Kermiś zostaje u mnie na stałe :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro paź 10, 2012 19:55 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

_ogonek_ pisze:
alix76 pisze:A jako akcent optymizmu wrzucę foty Maurycego z nowego domu - kupal został przebadany i jest czysty a kot wcina wszystko, rośnie jak na drożdżach i rozrabia jak pijany zając w kapuście :mrgreen:

Ale słodziaki :1luvu:

Urzekł mnie zwłaszcza ten kolorowy trójpak :D
Obrazek

Post » Śro paź 10, 2012 20:26 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

myrzapl pisze:Nie zaglądam ostatnio na forum, ale zalogowałam się specjalnie, żeby uprzejmie donieść, że Kermit z Korabiewic, który siedzi sobie u mnie na tymczasie od stycznia, właśnie przestał.
Tzn przestał tymczasować :mrgreen: bo jest tak cudowny i kochany, że nie wyobrażam sobie, że mogłabym go oddać... Kermiś zostaje u mnie na stałe :1luvu:

donos miły sercom naszym. znaczy skoro Kermit opuścił DT to zwolniło się miejsce w DT? czy jakoś tak? tak się pytam wykazując czujność...

:ok: :1luvu: :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

[poprzednia][następna]