Wilma została przyjęta też do Łodzi. Wygląda na to, że co miesiąc jesteśmy na jakiejś wystawie

A po wrześniowej miałam iść na następną dopiero w grudniu...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bo jak się ma takiego absolutnie genialnego kota, to go trzeba pokazywać i jużKicorek pisze:Wilma została przyjęta też do Łodzi. Wygląda na to, że co miesiąc jesteśmy na jakiejś wystawie![]()
A po wrześniowej miałam iść na następną dopiero w grudniu...
taż mam nadziejęanulka111 pisze:Mam nadzieje ,ze beda fotki z wystaw
Nie waż się nie brac aparatuKicorek pisze:Oprócz dwóch kotów mam jeszcze aparat dźwigać?![]()
Chciałam zauważyć, że jadę pociągiem
ewkaa pisze:Nie waż się nie brac aparatuKicorek pisze:Oprócz dwóch kotów mam jeszcze aparat dźwigać?![]()
anulka111 pisze:ewkaa pisze:Nie waż się nie brac aparatuKicorek pisze:Oprócz dwóch kotów mam jeszcze aparat dźwigać?![]()
Dasz rade z aparatem. Masz kosmitow wagi lekkiej. Ego do wagi sie nie wlicza
Kicorek pisze:A ego Hestii wystarczyłoby na 4 koty![]()
No co? W małym ciele wielki duch!MariaD pisze:Jakby się ego kosmitów - Biniego i Hestii przekładało na wagę to Kicorek by ciężarówkę musiała zamówić albo jechać towarowym.
Ciut mniejsze by się przydało, żeby konkurencji na wystawie nie wyzywała po cichu obelżywymi słowamiRegata pisze:Kicorek pisze:A ego Hestii wystarczyłoby na 4 koty![]()
A jakie miałaby mieć przy takiej urodzie i uroku osobistym?
W pełni uzasadnione to ego, w pełni!
Kicorek pisze:Wilma wczoraj skończyła 5 miesięcy, szybko rośnie
A jak ją pierwszy raz zobaczyłam na żywo, miała skończone 4 tygodnie i wyglądała tak:
Diablika mam starszego, oczywiście nie mojego autorstwa, bo nie jeździłam go odwiedzaćanulka111 pisze:Rety ona juz wtedy miala charyzmęa masz takie diablika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 10 gości