agiag pisze:A mnie się marzą rudości jakieś ażurowe... Tylko nie wiem czy ponczo czy raczej szalik. Ale - mam nadzieję, że Welina tu zajrzy to się skonsultuję
Jestem
agiag pisze:A mnie się marzą rudości jakieś ażurowe... Tylko nie wiem czy ponczo czy raczej szalik. Ale - mam nadzieję, że Welina tu zajrzy to się skonsultuję

welina pisze:agiag pisze:A mnie się marzą rudości jakieś ażurowe... Tylko nie wiem czy ponczo czy raczej szalik. Ale - mam nadzieję, że Welina tu zajrzy to się skonsultuję
Jestem
agiag pisze:welina pisze:agiag pisze:A mnie się marzą rudości jakieś ażurowe... Tylko nie wiem czy ponczo czy raczej szalik. Ale - mam nadzieję, że Welina tu zajrzy to się skonsultuję
Jestem
Super! Bo bardzo bym chciała zamówić w rudym kolorze z czegoś co nie jest wełną i nie gryzie ażurowe coś; tak myślę, że szal z frędzlami - taki co to i szyję można nim owinąć, i na ramiona sobie zarzucić - dałabyś radę zrobić?

EwaKa pisze:Moje dziecko uwielbia Kocią Czapkę, a jak inni się na nią patrzą hhehepolecam wszystkim

isabell36 pisze:prawdziwy talent, jestem zachwycona
Tylko z zamówieniami coś krucho. Dziewczyny idzie zima -zapraszam 

Gacusiowa pisze:jak z zamówieniami krucho to czy mogę rozumiec, że czasy oczekiwania niedługie?
[edit]
... bo ja to bym chciała komin w kolorze jeansowym i jeśli pasuje do tego to czapeczkę i mitenki w kolorze biskupima jak nie to może komin szary...? tak żeby do tego biskupiego pasował
i broszkę biskupią do komina, a mitenki w rozmiarze standardowe M...

BUSIO pisze:A gdzie zdjęcie mojego przecudownego szalika,hmmm?Ewunia,pochwal się tym cudem ras ras!!!!
To było zdjęcie do twojej akceptacji.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości