Drapak z budką i transporter od Kociej Przystani! -Koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 9:52 Re: Drapak z budką i transporter od Kociej Przystani!

Brunhildo przykro mi bardzo :( Ale zapraszam cię na pozostałe nasze bazarki:
ŚPIESZCIE SIĘ, BAZAREK Z BIŻUTERIĄ TRWA DZIŚ DO GODZINY 12:00!!!
viewtopic.php?f=20&t=146752

HANDMADE ZABAWKI BAZAREK DO 14 PAŹDZIERNIK
viewtopic.php?f=20&t=146903

SECOND HAND - CIUSZKI DLA KAŻDEGO BAZAREK DO 14 PAŹDZIERNIK
viewtopic.php?f=20&t=146883

SUPER ZABAWKI BAZAREK DO 15 PAŹDZIERNIKA
viewtopic.php?f=20&t=146899

mania1610 PW :)
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto paź 09, 2012 12:46 Re: Drapak z budką i transporter od Kociej Przystani! -Konie

Tak sobie myślę... zaczynam bawić się w robienie biżuterii własnoręcznie, może bym wykonała dla Łezki i nie tylko jakieś kolczyki, bransoletki, naszyjniki.... jestem z Sosnowca to mam blisko do Was :) Co myślicie ?

Brunhilda

Od: Pon paź 08, 2012 7:34

Post » Wto paź 09, 2012 13:59 Re: Drapak z budką i transporter od Kociej Przystani! -Konie

Brunhilda pisze:Tak sobie myślę... zaczynam bawić się w robienie biżuterii własnoręcznie, może bym wykonała dla Łezki i nie tylko jakieś kolczyki, bransoletki, naszyjniki.... jestem z Sosnowca to mam blisko do Was :) Co myślicie ?

Zawsze jesteśmy otwarci na wszelką pomoc dla Kociej Przystani :)
Jeśli tylko zechcesz, to zapraszamy serdecznie :1luvu:
Zapraszamy do naszego wątku: viewtopic.php?f=1&t=146151
oraz wątku Łezki: viewtopic.php?f=1&t=146482
Oczywiście tez na fejsie pod hasłem "Kocia Przystan": https://www.facebook.com/pages/kocia-pr ... 8662027335
Żeby wysłać wiadomość wewnętrzną na forum trzeba uzbierać ponad 10 postów, więc zapraszam również do udzielania się. Jeśli chodzi o nasze dane, to wszystko na pierwszej stronie wątku Kociej przystani :D
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto paź 09, 2012 14:04 Re: Drapak z budką i transporter od Kociej Przystani! -Konie

Brunhilda pisze:Tak sobie myślę... zaczynam bawić się w robienie biżuterii własnoręcznie, może bym wykonała dla Łezki i nie tylko jakieś kolczyki, bransoletki, naszyjniki.... jestem z Sosnowca to mam blisko do Was :) Co myślicie ?

super pomysł :1luvu:
agula76

Post » Wto paź 09, 2012 21:53 Re: Drapak z budką i transporter od Kociej Przystani! -Konie

Tak ja pragnę kolczyków :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia]