Choroba goni chorobę, nie ogarniam ostatnio tego wszystkiego Pawełku ... a Lenka rośnie, co nie znaczy że poważnieje, no i wielkimi krokami zbliża się termin operacji stawu biodrowego.
U nas też niełatwo Alu ale mam nadzieję że z czasem wszystko się jakoś poukłada - czego i Tobie życzę Lenka ślicznie wyrosła i w dodatku pięknieje w oczach , nie dziwię się Azikowi że wtula się w taką krasawicę Wygłaskaj Potfforne stadko w moim imieniu
Szkoda to jak krowa do studni nas .......... bo to i woda zepsuta i nawozu nie ma , pisz pisz Gattaro Dalej nie masz internetu - to całkiem niefajnie , może jednak da się coś z tym zrobić Zdjęcia jak zwykle fajniutkie , głaski dla całego Potffornego stadka
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]