Moderator: Moderatorzy
kocurrr pisze:Poproszę o ten piękny kalendarz
kocurrr pisze:ale koniecznie z autografem![]()
anka22 pisze:Rybcie nie mam PW od Ciebie z namiarami na przelew
valdek pisze:No nie wytrzymam i muszę się pochwalićMyślałem, że ze względu na wysoką cenę, zamówię tylko jeden egzemplarz kalendarza 2013, ale pokazałem kilku osobom wersję 2011 i tak się Wasz kalendarz spodobał, że dodatkowo mam zamówienie na 3 szt
Przy okazji przekazuję od wszystkich oglądających gratulacje, a czasem nawet dało się zauważyć skrywany podziw, dla autorów kalendarza i fotek. Wszyscy potwierdzili moją opinię sprzed 2 lat, że to fantastyczny pomysł i równie świetne wykonanie oraz fantastyczne zdjęcia
![]()
Tak na marginesie - jaki będzie nakład kalendarza w tym roku ?
Zapraszam do naszego Kącika Adopcyjnego, bo też mamy się czym pochwalić
Wejherowo - kocie adopcje
gosiaa pisze:Przeklejam z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=141748&p=9290567#p9290567valdek pisze:No nie wytrzymam i muszę się pochwalićMyślałem, że ze względu na wysoką cenę, zamówię tylko jeden egzemplarz kalendarza 2013, ale pokazałem kilku osobom wersję 2011 i tak się Wasz kalendarz spodobał, że dodatkowo mam zamówienie na 3 szt
Przy okazji przekazuję od wszystkich oglądających gratulacje, a czasem nawet dało się zauważyć skrywany podziw, dla autorów kalendarza i fotek. Wszyscy potwierdzili moją opinię sprzed 2 lat, że to fantastyczny pomysł i równie świetne wykonanie oraz fantastyczne zdjęcia
![]()
Tak na marginesie - jaki będzie nakład kalendarza w tym roku ?
Zapraszam do naszego Kącika Adopcyjnego, bo też mamy się czym pochwalić
Wejherowo - kocie adopcje
Joanna KA pisze:Gosiu, ja na razie nie przelewałam pieniędzy, bo miałam nadzieję, że jeszcze ktoś się w pracy zgłosi... ale na razie cisza![]()
w poniedziałek jeszcze trochę "poagituję" i w połowie tygodnia zrobię przelew
rybcie pisze:Joanna KA pisze:Gosiu, ja na razie nie przelewałam pieniędzy, bo miałam nadzieję, że jeszcze ktoś się w pracy zgłosi... ale na razie cisza![]()
w poniedziałek jeszcze trochę "poagituję" i w połowie tygodnia zrobię przelew
Asiu, spokojnie - tak jak pisałam Wam w PW - jest jeszcze trochę czasu. Nie martw się. Jeżeli się nie uda agitacja to też się nie martw
. Nie każdemu musi się przecież spodobać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości