Tak mi przykro, że czesio pobiegł za drugą stronę tęczy
(*)
Dzielna z ciebie kobitka. Ściskam cię mocno.
A zdjęcia i kotpozyzcje są suuuper

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Farcia pisze:Witam i zaznaczam
ewar pisze: Mam w domu identyczny leżaczek, jak ten, na którym śpi Marusia
kamari pisze:Przepiękne kociskaa podpis świetny
meksykanka pisze:Marto.
Tak mi przykro, że czesio pobiegł za drugą stronę tęczy
(*)
Dzielna z ciebie kobitka. Ściskam cię mocno.
A zdjęcia i kotpozyzcje są suuuper
Iwlajn pisze:Marto, dziękuję za zdjęcia. Lubię podpatrywać Twoją gromadkę![]()
A Brylancik-Jaś jest poszkodowany. Nie ma swojego miejsca przy grzejniczku, a jako prawdziwy dżentelmen ustępuje miejsca dziewczynom. Chyba, że się do którejś dokoptuje
saintpaulia pisze:Bardzo mnie i TŻ'a ucieszył widok wygrzewających się na hamaczku kociastych. Przynajmniej ktoś go docenił. Dobry pomysł z tym kocem do środka, bo usztywnia dodatkowo.
Widać przy kociastych niczego nie wolno oczekiwać.
saintpaulia pisze:Jakie przytyło, panienka ma po prostu piękne kobiece kształty.
ewexoxo pisze:saintpaulia pisze:Jakie przytyło, panienka ma po prostu piękne kobiece kształty.
no włąśnie ja też nie rozumiem o co Marcie chodzi?czepia się
marta-po pisze:Ale ja uwielbiam pulchne koty. Jak ją tak capnę i tarmoszę to mówię do niej: moja kluseczka, mój pulpecik, pyzunia jedyna . . . Nie obraża sięewexoxo pisze:saintpaulia pisze:Jakie przytyło, panienka ma po prostu piękne kobiece kształty.
no włąśnie ja też nie rozumiem o co Marcie chodzi?czepia się
No, masz prawo nie rozumiećTwoje . . . grubsze . . .
Ale jestem na dobrej drodze, żeby Cię prześcignąć . . .
horacy 7 pisze:Koty piękne i takie szczęśliwe.Brylant-Jaś w końcu czysty i lśniący.Marto jesteś niesamowita i cieszę się ,że TŻ zakochany w Jasiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości