Fundacja JOKOT - odczuwamy niedobór kierowców!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 08, 2012 5:29 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

kussad pisze:Czy mogę prosić o link do albumu JoKota - nie umiem poruszać się po nowej wersji FB :oops: Może macie jakieś takie koteczki?
Na dogo na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... 21/page185 odebrałam takie pytanie -
koleżanka szuka kotki młodziutkiej jakbyś coś wiedziała, warunek z domu. Warszawa, jak najmłodsza( góra 7-8 tyg) bo w domu są koszatniczki, najlepiej bura lub ruda, i z domu.

U mnie dopiero rosną maleńtasy. Mają kilkanaście dni.Chyba jest i ruda dziewunia.Do wydania po osięgnięciu wieku odpowiedniego.
Burą też mam ale ma 3 miechy.Więc strasznie, okrutnie stara jest. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 08, 2012 12:25 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Drogi Jokocie,
na mailu masz zdjęcie Maczka z nowego domu :) Nowi właściciele bardzo się postarali, bo są prześliczne, niebieska koteczka na ostatnim to jego nabyta wraz domem przyjaciółka :)
Ale jestem szczęśliwa :D
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Pon paź 08, 2012 12:27 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

mój Maczek? 8O :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon paź 08, 2012 12:31 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Agneska pisze:mój Maczek? 8O :D

Tak, Kochana, Twój! zerknij jaki cudny i szczęśliwy :D aż mi się łezka w oku zakręciła....
(wysłałam na jokot@jokot i profil@jokot)
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pon paź 08, 2012 13:01 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Szalony Kot pisze:To jest ten Maczek, co poszedł zamiast Zuzy? :mrgreen:

Dokładnie ten kradziej domków :D
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pon paź 08, 2012 14:42 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

kussad pisze:Czy mogę prosić o link do albumu JoKota - nie umiem poruszać się po nowej wersji FB :oops: Może macie jakieś takie koteczki?
Na dogo na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... 21/page185 odebrałam takie pytanie -
koleżanka szuka kotki młodziutkiej jakbyś coś wiedziała, warunek z domu. Warszawa, jak najmłodsza( góra 7-8 tyg) bo w domu są koszatniczki, najlepiej bura lub ruda, i z domu.

Mam zgłoszenie o nowym miocie z Mianowskiego - kotka wyprowadziła właśnie 4 trikolorki, około 6-tygodniowe.
Wiem, że kociak ma być z domu, ale a nuż?
Tam maluchy mają małe szanse, okienka piwniczne pozamykane, mają tylko prowizoryczne schronienie pod balkonem.
DT/DS POSZUKIWANE!!!
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon paź 08, 2012 19:52 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Ojej, posiedzi tydzień czy dwa w domu i już będzie "z domu".
Natomiast osobiście - tak jak i część osób usiłujących takowych chętnych uświadomić - nie za bardzo ufam domom, które chcą tak małe koty. Ale pewnie, jeśli mają nie mieć domu w ogóle, to i tak jakiś pozytyw.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon paź 08, 2012 20:37 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 85625031ea
Proszę o udostępnianie :(
Obrazek
Na zachętę - młodziak, dopiero zaczął wymieniać zęby.

I specjalne podziękowania dla tych, co zadbali, żebym się czymś szybciutko zajęła :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 08, 2012 20:41 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

POMOCY!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

małe, białe w czarne kropki z jajcami zobaczyło mnie na ulicy Pod pracą na Rydygiera!!!!!. wlazło w ramiona, i zatraktorkowało. Się wtuliło i zasnęło. musiało być domowe. nie bało się . Ale na ulicy pare dni już było. ma ze 4 - 5 miesięcy . ma mleczaki jeszcze.

taki kotecek jak dalmatyńczyk. z pogryzionym karczychem. przez piesa albo kota.

szuka DT !!!!!!! :!: :!: :!: . pomocy wszelakiej.

No nie mogłem olać. Psiarz w końcu jestem na łonie jokota. :idea:

Pomocy!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

Specjalne Podziekowania dla OLGi !!!!!!!!!!!!

( to właśnie ten wyżej białas u OKI!!!! )

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon paź 08, 2012 20:45 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Loguj się na fejsa i udostępniaj gdzie się da. Najlepiej tam, gdzie jeszcze go nie udostępniłam.
Tutaj to raczej ciężko o wolne miejsce.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 08, 2012 20:48 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Sie robi :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon paź 08, 2012 21:09 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

koteczekanusi pisze:Ojej, posiedzi tydzień czy dwa w domu i już będzie "z domu".
Natomiast osobiście - tak jak i część osób usiłujących takowych chętnych uświadomić - nie za bardzo ufam domom, które chcą tak małe koty. Ale pewnie, jeśli mają nie mieć domu w ogóle, to i tak jakiś pozytyw.

Tylko napierw musi się znaleźć taki dom...
Na razie maluchy latają luzem po ulicy...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 09, 2012 19:40 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

potrzebny KONIECZNIE dzis lub jutro fotograf do kotki w mieszkaniu na bielanach. kotka się przybłąkała do pani, która 16 pazdziernika idzie do szpitala i absolutnie nie bedzie w stanie sie nią zająć.

potrzebny natychmiast DT, a zeby to ulatwic - konieczne zdjecia. natychmiast!!!!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto paź 09, 2012 21:41 Re: Fundacja JOKOT - POTRZEBNA EKIPA REMONTOWO-PORZĄDKOWA! s

Julek wreszcie w nowym domu :) :ok:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

[poprzednia][następna]