Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 08, 2012 12:04 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, a czy próbowałaś wyciszyć Atomka obróżką z kocimi feromonami albo Feliwayem do kontaktu? U mnie taka obróżka bardzo pomogła kotce zestresowanej przez tymczasa. Tylko że nie każdy kot da sobie założyć obróżkę na przykład ten mój tymczas zaraz ją ściągał i to w niebezpieczny dla siebie sposób. No i podobno nie każdemu kotu obróżka pomaga.

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon paź 08, 2012 15:40 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, za adopcje :ok: :ok: I nieustannie za Twoje zdrówko :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pon paź 08, 2012 19:33 przez raiya, łącznie edytowano 1 raz

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pon paź 08, 2012 18:05 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Za szczęśliwe adopcje i za Twoje i kociastych zdrowie :ok: zawsze trzymam.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon paź 08, 2012 18:23 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ilonajot pisze:dzis w METRZE w zwierzakach do adopcji pojawilo sie ogloszenie Bąbelka ;) widzialam osobiscie.
niestety bez zdjecia ...

trzymam zatem kciuki za adopcje!

Ilonka, a inne ogłoszenia miały zdjęcie? Czy w Metrze ogólnie nie dodają zdjęć?
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pon paź 08, 2012 18:54 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Iwlajn pisze:
ilonajot pisze:dzis w METRZE w zwierzakach do adopcji pojawilo sie ogloszenie Bąbelka ;) widzialam osobiscie.
niestety bez zdjecia ...

trzymam zatem kciuki za adopcje!

Ilonka, a inne ogłoszenia miały zdjęcie? Czy w Metrze ogólnie nie dodają zdjęć?

no wlasnie byly trzy ogloszenia i jedno mialo, a dwa nie :(
ja normalnie znam, ze kazde ogloszenie w metrze jest ze zdjeciem. ale moze cos sie zmienilo ...
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Pon paź 08, 2012 19:17 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Najcieplejsze mysli!

I kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 08, 2012 19:40 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ilonajot pisze:no wlasnie byly trzy ogloszenia i jedno mialo, a dwa nie :(
ja normalnie znam, ze kazde ogloszenie w metrze jest ze zdjeciem. ale moze cos sie zmienilo ...

Kurcze, szkoda, ze zdjęciem byłby może większy odzew. Trudno, może następnym razem się uda.

Basiu, Kasi nie ma do piątku. Jakby były nowe zdjęcia Bąbla i Kleksika to ja też poproszę na maila iwlajn@wp.pl, dodam do ogłoszeń.
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pon paź 08, 2012 21:45 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Iwlajn pisze:

Kurcze, szkoda, ze zdjęciem byłby może większy odzew. Trudno, może następnym razem się uda.

Basiu, Kasi nie ma do piątku. Jakby były nowe zdjęcia Bąbla i Kleksika to ja też poproszę na maila iwlajn@wp.pl, dodam do ogłoszeń.

Wysłałam do Kasi dzisiaj fotki bo nie wiedziałam ,ze jej nie ma.Spróbuje jeszcze przesłać lecz są takie mieszane by na wątku pokazać tymczasy ,zaraz Ci prześlę bo jutro i pojutrze jestem na badaniach i chemii w Olsztynie.Pan z Olsztyna się zastanawia nad Kleksikiem ?Niestety nie udało mi się państwa namówić na dwa koty byłby jedynakiem ,zobaczymy.Proponowałam jeszcze Lorda jako jedynaka,czekam na decyzję. :ok: Wat Feliway mam włączony ,obróżki nie stosowałam lecz przy ich wariactwach chyba bym się bała by się nie zaczepił.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 08, 2012 22:01 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Iwlajn pisze:

Poszły fotki te które wysłałam Kasi może coś da się wybrać.Dzięki. :1luvu:
Ilonko paczka jest ,rzeczy śliczne część na pewno będzie dobra i sprawiły mi frajdę jak to kobiecie.Pozostałe które ew. nie będą pasować przekażę na bazarek ,sama też coś znajdę do dołożenia.Dziękuję. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto paź 09, 2012 12:51 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Mam chętny domek dla kociaka do 6miesięcy na dokocenie do 4letniej kotki - w domu jest dziecko 3,5letnie o którym pani napisała, ze to taki kociopsiarz :D jeśli masz basia takiego kandydata to potrzebuję w miarę szybko foty.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 09, 2012 13:18 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basia dziś na badaiach w Olsztynie a jutro na chemii.
Nie odbiera telefonu.
pracowicie przepisałam info (co w moim przypadku truuudne, bo nie lubię pisac sms-ów) na smsai wysłałam do niej.
Czekam aż da znać.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto paź 09, 2012 13:22 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basia odpowiedziała:

"Ewentualnie Bąbelek, tylko ja jestem w Olsztynie i foty najwcześniej we czwartek mogę wysłać. Ma 6 miesięcy".
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto paź 09, 2012 13:26 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

meksykanka pisze:Basia odpowiedziała:

"Ewentualnie Bąbelek, tylko ja jestem w Olsztynie i foty najwcześniej we czwartek mogę wysłać. Ma 6 miesięcy".

Nikto z Was nie ma fot Bąbelka? A kto mu robił ogłoszenia?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto paź 09, 2012 13:28 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Ja mam fotki, ale te całkiem najnowsze to chyba Basia wysłała do Kasi i iwlajn?
Ja moge przesłać wszystkie archiwalne, które mam...
Może dziewczyny się odezwą jak mają coś więcej.

To ewentualnie na maila wysyłam Bąbla.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto paź 09, 2012 13:30 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ok

Marzenia11

[poprzednia][następna]