Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilonajot pisze:dzis w METRZE w zwierzakach do adopcji pojawilo sie ogloszenie Bąbelkawidzialam osobiscie.
niestety bez zdjecia ...
trzymam zatem kciuki za adopcje!
Iwlajn pisze:ilonajot pisze:dzis w METRZE w zwierzakach do adopcji pojawilo sie ogloszenie Bąbelkawidzialam osobiscie.
niestety bez zdjecia ...
trzymam zatem kciuki za adopcje!
Ilonka, a inne ogłoszenia miały zdjęcie? Czy w Metrze ogólnie nie dodają zdjęć?
ilonajot pisze:no wlasnie byly trzy ogloszenia i jedno mialo, a dwa nie
ja normalnie znam, ze kazde ogloszenie w metrze jest ze zdjeciem. ale moze cos sie zmienilo ...
Iwlajn pisze:ilonajot pisze:no wlasnie byly trzy ogloszenia i jedno mialo, a dwa nie
ja normalnie znam, ze kazde ogloszenie w metrze jest ze zdjeciem. ale moze cos sie zmienilo ...
Kurcze, szkoda, ze zdjęciem byłby może większy odzew. Trudno, może następnym razem się uda.
Basiu, Kasi nie ma do piątku. Jakby były nowe zdjęcia Bąbla i Kleksika to ja też poproszę na maila iwlajn@wp.pl, dodam do ogłoszeń.
Iwlajn pisze:ilonajot pisze:no wlasnie byly trzy ogloszenia i jedno mialo, a dwa nie
Kurcze, szkoda, ze zdjęciem byłby może większy odzew. Trudno, może następnym razem się uda.
Basiu, Kasi nie ma do piątku. Jakby były nowe zdjęcia Bąbla i Kleksika to ja też poproszę na maila iwlajn@wp.pl, dodam do ogłoszeń.
meksykanka pisze:Basia odpowiedziała:
"Ewentualnie Bąbelek, tylko ja jestem w Olsztynie i foty najwcześniej we czwartek mogę wysłać. Ma 6 miesięcy".
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 75 gości