[i] [i] [i]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tulinki pisze:Byłam z Dusią u weta . Założenia venflonu , pobrania krwi do badań nie udało się wykonać . Podrapała i pogryzła doktora , chociaż trzymały ją trzy osoby.Dostała zastrzyk , który ma zmniejszyć biegunkę. Myślę , że był to steryd .Po przyjeżdzie nakarmiłam ją Convem ,była taka głodna że gryzła strzykawki. Jutro będzie miała pobraną krew w narkozie. Rokowanie jest poważne. Lekarz podejrzewa białaczke. Organizm Dusi jest bardzo wyniszczony, odwodniony, nie wiadomo jak funkcjonują nerki. Powinna dostawać dwa razy dziennie kroplówki ,ale czy będzie to wykonalne to zobaczymy
.Okazało się że Dusia to młody 2-3 letni kiciuś. Ma ona piękne białe zdrowe ząbki ( jak Durandii )Zauważyłam to w sobotę gdy ją karmiłam. Dziś młody wiek Dusi potwierdził lekarz.
Mamy nadal zleconą pełną izolację.
puskas1 pisze:Mała, phantasmagori - wszystkiego najlepszego!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tulinki pisze:Jeśli chodzi o biegunkę, porozmawiaj z wetem o paście o nazwie Diarsanyl.
Wypróbowana na moim 16letnim staruszku, z którym w pewnym momencie było naprawdę kiepsko, potem na innych kotach. Więc jak jest biegunka zawsze się tego domagam, choćby jako wspomagacz. Biegunka znika szybciutko, można łączyć z innymi lekami.
Nie wiem czy nie ma jakichś przeciwwskazań, lecz myślę iż warto zaproponować wetowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 670 gości