TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 13:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Justynko,

bardzo mi żal, że nie zdążyłam poznać Eustaszka. Moja sis ( izazet ) co mc wpłacała co nieco dla kotuszka. Teraz te pieniądze będą dla Mikiego - jeżeli może zostac jego opiekunem wirtualnym :-)
niestety do swojego banku ma bardzo daleko i nie ma czasu zmienic treści zlecenia, przelew będzie dalej miał treść "dla Eustachego" , wiem,że to może być trudne, teraz kiedy kicio odszedł, ale jakiś czas tak musi być.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie paź 07, 2012 15:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

za Noemi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 07, 2012 15:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Noemi jest piekna :1luvu:

marivel Eustachy byl wyjatkowym kotem pod kazdym wzgledem. Drugiego takiego jak On nie bylo chyba nie bedzie tez... Pozostanie w naszej pamieci i w sercach na zawsze. Ja tez bardzo za Nim tesknie, bardzo mi Go brak... :cry:

Co do Mikiego-mysle, ze on sam, gdyby mial tylko mozliwosc podziekowal by najpiekniej jak tylko potrafi :) A czy siostra nie moze tego zmienic np telefonicznie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 07, 2012 15:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Kociara82 pisze:Noemi jest piekna :1luvu:

marivel Eustachy byl wyjatkowym kotem pod kazdym wzgledem. Drugiego takiego jak On nie bylo chyba nie bedzie tez... Pozostanie w naszej pamieci i w sercach na zawsze. Ja tez bardzo za Nim tesknie, bardzo mi Go brak... :cry:

Co do Mikiego-mysle, ze on sam, gdyby mial tylko mozliwosc podziekowal by najpiekniej jak tylko potrafi :) A czy siostra nie moze tego zmienic np telefonicznie?

zlecenia stałe nie, musi zgłosić osobiście, teraz b. dużo pracuje a za chwilę idzie do szpitala :-(

marivel

Post » Nie paź 07, 2012 15:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Mariviel bardzo i to bardzo dziękuje i proszę podziękuj siostrze w moim imieniu , a co sie dzieje że siostra idzie do szpitala ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie paź 07, 2012 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

operacja :-(

marivel

Post » Nie paź 07, 2012 19:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

marivel pisze:operacja :-(

:cry: ja tez ide na operacje :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 08, 2012 13:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Byłam dzis u weta z Noemi , Szłapkiem i Karolką :
Byłysmy dzis u weta , Noemi nadal jest wzdęta i ma przelewajcie sie jelita , niestety nadal jest blada, wetka podała jej małą dawkę na odrobaczenie, i jutro rano znów jej mam podać , dostała też kilka zastrzyków , nadal mam jej podawać nifuroksazyd i espumisan w kroplach . W Srode muszą z nią jechać do chirurga , dzis niestety nie zastałam go :| Nie mam na srode transportu ani do weta ani od weta i znów bede musiała brać taxi a nie mam na to , a to koszt 23 - 25 zł , w sobotę musiałam jechać w jedna stronę .

Szłapek ma bolesny staw skroniowo żuchwowy i dostał leki przeciw bólowe i do domu na 3 dni też, dostał tez zastrzyki na wątrobę i witaminy .

A Karolka miała przycinane jak zawsze zęby .

Wzięłam tez na kresek 6 kg rc urinary hd .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 08, 2012 13:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

O rany ale Justyś masz chorowitków :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 08, 2012 17:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

jak to okreslili w TOZ Jaworzno - hospicjum dla zwierzat :roll:

Kociara82

Post » Wto paź 09, 2012 15:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Jak Szłapuś i Noemi? I reszta zwierzaków? :D

A TOZ Jaworzno rozumie znaczenie słowa hospicjum? :roll:

Ja wiem, że TOZ jest ogólnie od pisaniny, siedzenia i popijania kawusi, ale litości :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto paź 09, 2012 19:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Monia, niestety ale przekonalam sie o tym na wlasnej skorze

Kociara82

Post » Wto paź 09, 2012 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Pozdrawiamy
:kotek:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto paź 09, 2012 20:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Zapraszam na watek Noemi viewtopic.php?f=1&t=146815 , a Szłapek jak jest na lekach przeciw bólowych to je lepiej , Marcel dziś rano wymiotował i chyba nie obejdzie sie bez kroplówki ale najbardziej mi jest żal starego Kitka który mimo iz je jest bardzo chudy i coraz słabszy a ja nie mogę go zabrać do weta bo sie nie pozwoli złapać i wsadzić do transpotera a Irysek nadal bardzo słabo obciąża te chorą łapkę :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 09, 2012 21:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Jutro na 11 jestem umówiona z Noemi z chirurgiem i nie udało mi sie załatwić darmowego transportu do weta ( koleżanka która mnie prawie zawsze wozi jutro nie może a druga ma jeszcze auto w naprawie :( )i muszę brać taxi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]