Moderator: Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Patrzcie na to osoby które kupią kalendarz na 1000000% jeśli na okładce głównej będzie zdjęcie ich ukochanego kota, nawet jeśli nie brał udziału w wyborach!!!
Podam na przykładzie ludzi z KPMyślę że nie mają nic przeciw:)
Bubor - Kropka
LadyStardust - Nefi
Kita-Rzeszów - Titunia
Mikuś - Sofinia
rodzice Mikuś - Mikuś
Elape - Emilka
Victor - Boss
Mar_tika - Hans
Agula76 - Cekin
Aange - Selena
Wróbelek - Masza
Ilka - Kicia
Wiiwii - Filika
kurczę i wiele wiele innych!!!! Można wtedy rozreklamować kociaki i wybory Miss i dodatkowo zachęcicć osoby które kupią kalendarz == pomogą, bo ich ukochany kot jest na okładce!!!
Thorkatt pisze:A gdyby tak - na zdjęciu głównym Miss i Mister miesiąca coś w stylu jak para - pomiedzy nimi drobiazg - kwiatek, listek , serduszko - no coś , a na dole pasek z małymi zdjeciami wicek i wiców?
Robota ciężka - z takim przygotowaniem do druku.
isabell36 pisze:Thorkatt pisze:A gdyby tak - na zdjęciu głównym Miss i Mister miesiąca coś w stylu jak para - pomiedzy nimi drobiazg - kwiatek, listek , serduszko - no coś , a na dole pasek z małymi zdjeciami wicek i wiców?
Robota ciężka - z takim przygotowaniem do druku.
pewnie że ciężka, ale ja tego robić nie będę - tylko dostarczę zdjęcia - dlatego wątpię żeby ktoś podjął się takiej roboty za kwotę, którą pierwotnie mi podano czyli 9 zł za sztukę![]()
i tak nie będą mieli lekko bo zdjęcia z forum są w różnych wielkościach i jakości ...
Bianka 4 pisze:Wydaje mi się, że oryginalny pomysł Izy jest najlepszy - zdjęcia miss i misterów a na okładce ci, którzy zajęli ostatnie miejsca. Nie da się zadowolić wszystkich, a nawet gdyby.... okazałoby się, że kalendarz ma grubość książki telefonicznej i cenę 50 zł - wtedy nikt go nie kupi, nawet jeżeli będą tam zdjęcia ich pupili![]()
Izunia, przelew za kalendarz dla mnie już poszedł
ja mysle, ze faktycznie, choc pomysl Mikus bardzo fajny, oryginalny, niebanalny to jednak ze wzgledu na koszty jest nie do zrealizowania.
MIKUŚ pisze:Wczoraj kwestię finansową omawialiśmy z bratem bubora, który jest właścicielem drukarni. No faktycznie cena byłaby oszałamiająca.Nie sądziłam że aż takie ceny wchodzą w grę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości