No niestety, tak przeważnie jest, że jak coś się niedobrego dzieje to jest sobota, niedziela lub noc, wtedy gdy wszystko jest pozamykane lub w przypadku takim jak Twoim Iza.
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dziękuję Wam, dziękuję bardzo Tak strasznie smutno, nic się nie chce. Wczoraj położyłam się na chwilkę wieczorem, wstałam rano. Zaczął się piąty dzień bez mojej Gadułki ... pusto strasznie w domu, chociaż spora gromada.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Miziam, codziennie. Pixio uwielbia przychodzić do mnie do łóżka i włazi pod kołdrę, po czym się przytula i zaczyna trajkotać. Pedro był bardzo podobny z wyglądu i też lubił się tulić i gadać do mnie. Powidziałam Pixelkowi, że teraz będę go kochała za dwóch
Dzisiaj Piracik kończy 5 lat. Smutne to będzie święto, ale życie toczy się dalej.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, MÓJ PIRATKU DZIĘKUJĘ, ŻE CIĘ MAM
Tak to już jest w życiu, że smutki przeplatają się z radościami Pedro jest teraz ze swoimi tam za TM a tu na ziemi 100 lat dla Piracika oby długo i w pełnym zdrowiu grzał kolana swojej pani
Ostatnio edytowano Śro paź 10, 2012 7:09 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach