Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 10:33 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

MalgWroclaw pisze:Nie wiem, czym są wspomniane lajki, ale udostępniłam.

dziękuję, wysłałam pw :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 07, 2012 14:16 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ilonajot pisze:Basiu, paczke wyslalam w czwartek - pewnie na poczatku tygodnia zawita u Ciebie. Jak sobie cos wybierzesz - to super, reszte oczywiscie mozesz przeznaczyc na bazarek ;)

dostalam tez wczoraj paczke na bazarek od dogomaniaczki FLY, fajne ciuchy, na czasie, w poniedzialek dorzuce cos po mojej Lilce (tez na czasie) i wysle do Iwlajn, ktora zrobi z tego bazar tu na miau.

a ksiukasy to trzymam nieustajaco ;) zdrowiej!

Dziękuje Wam serdecznie dziewczyny,Ilonko,FLY,Lidko za wszystko. :1luvu: Ilonko jak paczka dojdzie dam znać.Będę jeszcze w domu jutro we wtorek jadę do Olsztyna i będę tam do środy USG i kolejna chemia chyba.Syn będzie w domu to w razie czego paczkę odbierze. :kotek:
Wat chciałam serdecznie podziękować za chęć pomocy w transporcie,byłam z Atomkiem tutaj u weta na początek,on bardzo źle znosi jazdę,lecznicę,dzisiaj był przerażony bo włączyłam maszynkę do mielenia mięsa.Pobrałam mu krew i jest wszystko prawidłowe,prawdopodobnie to podłoże psychiczne jak wcześniej u Śnieżynki która wylizywała sobie przez ponad rok brzuch.Można ew. podać leki psychotropowe lecz poczekam ,dam mu czas,częściej go przytulam ,nie będę w żaden sposób zmuszać` go do kontaktu z ludźmi odwiedzającymi mój dom.Może ta trauma po leczeniu w końcu minie.Boi się czasami nawet mnie chociaż teraz i tak jest lepiej niż wiosną i latem ,tylko wtedy się nie wyskubywał.Pozostałe koty mają się dobrze,maluchy już nie maluchy mają 6 miesięcy i niestety cisza.Tutaj to straszny teren jest ,wciąż tylko słyszę o nowych wyrzuconych kotach,psach o ludziach którzy chcą się pozbyć swoich kotów.Może ktoś chce białego długo lub pół długowłosego kota właścicielka chce się go pozbyć co go czeka nie wiem.
Ostatnio edytowano Nie paź 07, 2012 17:36 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie paź 07, 2012 14:18 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

alab108 pisze:ZAPRASZAM NA BAZAREK viewtopic.php?f=20&t=146807

Dziękuję serdecznie Iwonami za fanty i Alab 108 ,że ciężko pracuje przy bazarkach. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie paź 07, 2012 14:55 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Tu jest jakiś bardzo gorzki środek zniechęcający koty do lizania sierści i opatrunków ale nie wiem czy rzeczywiście działa http://www.karusek.com.pl/produkt.php?p ... 225&cat=56

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie paź 07, 2012 16:03 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Witaj Horaś :1luvu: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie paź 07, 2012 17:51 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Jednak Atomek zrobił nową ranę przy uchu czyżby ten stres związany z głosem maszynki tak szybko zadziałał.Wat dziękuję jak dalej tak będzie robił spróbujemy ten preparat,lepsze to niż od razu dawanie leków uspokajających.Z kotami zyje dobrze to nie sądzę by to powodowało problem.Śnieżynka wylizywała się z powodu nadmiaru zwierząt po roku minęło i mam nadzieję ,że nie wróci.Obydwoje jednak są najszczuplejszymi moimi kotami i ten jego paniczny lęk na widok odwiedzających ludzi.Najgorzej ,że do choroby w kwietniu zachowywał się normalnie a po jazdach do Olsztyna,zastrzykach,kroplach do oczu i podawaniu tabletek tak się zmienił bardzo.Pozostałe koty sobie poradziły z leczeniem be paniki a u niego pozostał taki skutek.Mam nadzieję,że jakos sobie poradzimy z tym dziadostwem.Ja na małej dawce sterydów to jakoś funkcjonuję w domu nawet kocyki chłopakom do koszyków nowe poszyłam. :wink: Niech to dziadostwo sobie idzie precz,tak bym chciała by chodź z szyi zniknęło i nie powodowało duszności o ile łatwiej by było. :ok:

horacy 7

Post » Nie paź 07, 2012 18:55 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Nich idzie precz :evil:
za wasze zdrówko :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 7 >>

Post » Nie paź 07, 2012 19:03 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu będzie dobrze :ok: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie paź 07, 2012 21:07 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, niech już sobie "to" idzie i nie wraca więcej :ok: :ok: :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie paź 07, 2012 21:11 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

EVA2406 pisze:Basiu, niech już sobie "to" idzie i nie wraca więcej :ok: :ok: :ok:

dołączam się do postulatu :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 07, 2012 22:50 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, prawdopodobnie będzie ktoś chętny na białego pół długowłosego kotka, którego ktoś chce wyrzucić. Pisałaś o nim dzisiaj. Skierowałam bezpośrednio do Ciebie.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon paź 08, 2012 9:17 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Dzwoniłam wczoraj do Basi...

i uzgodniłam zakup karmy (Basia na pewno potwierdzi jak do niej dojdzie).

Z bazarku, na który fanty poadrowała jerzykowka a który wspaniale poprowadziła Petka na moje konto (do przeznaczenia na konto Basi) wpłynęło 100 złotych polskich.

Z moich dwóch bazarków zostało mi jeszcze 104 złotych z hakiem... (dokładnie 104,42).

Krakowskim czy też szczycieński targiem zakupiliśmy karmę suchą za 210 złotych (nieco zaokrągliwszy rachunek).
Basia na pewno potwierdzi jak owa karma do niej dotrze.

U nas baaaardzo zimno.

Dziś pojechał na kastrację kolejny kocurek (kotki się nie chcą złapać, niby to oszczędnośc, bo kocurki krócej przetrzymywane a płaci się za każdy dzień jak to w lecznicy a i opłata za sam zabieg mniejsza, ale i tak "czeba" to zrobić. Kocury, jak widać, są mniej sprytne). Powiem szczerze, mam straszne wyrzuty i źle mi z tym, że narażamy te biedaki na taki stres. Teraz złapał się ten burasek, który stale się u mnie żywi... Ech... Musi być dobrze, zapomni i będzie trwać...
Chodzi wszak o to żeby nie pojawiały się nowe kocie nieszczęścia, których nikt nie kocha i nie potrzebuje.

Tak sobie mówię i mantruję... bo czuję się jednak podle.
Nie ma innego wyjścia, wiem.

No cóz.

Eelino dziękuje za poradę w sprawie rozdzielczości.
Zadziałało :ok:

Co chwila mam jakieś kocioróbstwo na kompie i nie mogę pracować.
Taki los.

Brrr jak zimno
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon paź 08, 2012 10:05 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

dzis w METRZE w zwierzakach do adopcji pojawilo sie ogloszenie Bąbelka ;) widzialam osobiscie.
niestety bez zdjecia ...

trzymam zatem kciuki za adopcje!
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Pon paź 08, 2012 10:45 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Ilonko paczka dotarła ,dziękuję . :1luvu: Dzisiaj w końcu jest jakieś zainteresowanie kotami Kleksikiem ,Lordem ,powysyłałam maile z fotkami i zobaczymy .Jeden domek z Olsztyna obym nie zapeszyła. :ok: :ok: :ok: Ewuniu postaram się coś więcej dowiedzieć dzisiaj o tym białym kocie.Poszło też trochę fotek do Kasi nie najpiękniejsze ale coś.Maluchy białe przypomniałam dla porównania jak wygladały malutkie.Niespodzianka w koszyku z kwiatami,kto to taki.

horacy 7

Post » Pon paź 08, 2012 10:46 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Miłego poniedziałku :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]