Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Killatha pisze:Wszyscy pomagamy. Malwinka i Miła pilnują żeby Duża brała do skręcania właściwe elementy, ja i Agatka patrzymy czy składa je we właściwej kolejności, Gemma sprawdza czy Duża dobrze wszystko skręca, Kacper potem kontroluje czy dobrze poskręcane, a gremliny pilnują śrubek. Gremliny nawet chciały te śrubki Dużej podawać ale Duża się nie zgodziła bo podobno przy pierwszym regale jedną jej zgubiły. A to wierutne oszczerstwo. Wcale nie zgubiły tylko schowały bo była niewłaściwej jakości. W efekcie Duża wzięła inną, dużo lepszą.
Na dole tych regałów leża książki, na górnych półkach ma być miejsce na ciuchy Dużej, a na środkowych wnękach miejsce dla kotów czyli dla nas.
Killatha pisze:Duża dzisiaj malowała. Pomalowała ściany na jesień pieczarkową. To znaczy pomalowała dwie ściany i jak potem poszła zobaczyć czy ładnie schnie, to okazało się, że jedna ściana zamiast być ładnie pomalowana i wyschnięta, to jest w ładnych purchlach. A potem ta ściana była ładnie podrapana i ponownie ładnie pomalowana bo Duża jest uparta. Teraz schnie i już żadnych purchli nie ma, to znaczy ściana a nie Duża. A Duża powiedziała, że nie wie czemu od chodzenia po drabinie to ją nie bolą nogi tylko pupa.
A! I wczoraj Miłeczka wróciła po sterylce. Wreszcie dostała normalna rujkę, a nie takie "nudzi mi się to trochę pomrauczę" i jak tylko skończyła to Duża zawiozła ją do lekarza. Teraz Miłeczka chodzi w seksownym ubranku. A ja się cieszę, wreszcie Miła przestanie kręcić mi pupą przed nosem i oczekiwać licho wie czego. Czemu nie poszła z tym do Kacpra?
Killatha pisze:Wszyscy pomagamy. Malwinka i Miła pilnują żeby Duża brała do skręcania właściwe elementy, ja i Agatka patrzymy czy składa je we właściwej kolejności, Gemma sprawdza czy Duża dobrze wszystko skręca, Kacper potem kontroluje czy dobrze poskręcane, a gremliny pilnują śrubek. Gremliny nawet chciały te śrubki Dużej podawać ale Duża się nie zgodziła bo podobno przy pierwszym regale jedną jej zgubiły. A to wierutne oszczerstwo. Wcale nie zgubiły tylko schowały bo była niewłaściwej jakości. W efekcie Duża wzięła inną, dużo lepszą.
Na dole tych regałów leża książki, na górnych półkach ma być miejsce na ciuchy Dużej, a na środkowych wnękach miejsce dla kotów czyli dla nas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości