Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 28, 2012 7:56 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

ja niestety poniekąd muszę zrobić tu ot, bo mam już zaznaczony ten Wasz wątek a potrzebuję kontaktu z kimś z wroschronu.. wybaczcie mi :)
otóż mój tż przeglądał wczoraj (pobieżnie) Waszą stronę internetową i oprócz pękającego serca, że nie może wziąć psa, a bardzo by chciał.. że nie wspomnę jak bardzo ja chciałabym kolejnego.. kota.. wyniósł z niej informację (czy aktualną?), że potrzebujecie kocy, jakiś ocieplaczy budowych, karmy.. Czy to jest aktualny apel, czy mój tż przeczytał jakiśtam i powiedział, że natychmiast koce do Was?

Pytanie bardziej konkretne, bo jeśli apel aktualny, to powiedzcie proszę jaką karmę suchą można kupić w jakimś większym worku dla psów, a jaką dla kotów...
I czy aktualne z tymi kocami, bo mamy dużo takich z grubego ja wiem.. lnu? Zasłonek, naprawdę dużo, one mogłyby służyć za podkład np, można je dowolnie pociąć i wykorzystać do ocieplenia, na kocyki etc...
Niech mi ktoś da znak, czy Wam by się to przydało i czy w niedzielę jest ktoś w schronie, żeby można było przyjechać z rzeczami?

A jeśli nie w niedzielę, to podajcie mi w jakie dni można przyjechać, będę musiała to jakoś dograć z zajęciami na uczelni :)

Jeszcze raz przepraszam za ot, ale tak więcej z Was zobaczy i może mi odpisać np na pw, niż jakbym zastanawiała się, które z Was jest ze schronu i pisać do każdego pw z pytaniem..

:oops:
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pt wrz 28, 2012 11:47 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

wysłałam pw

A strona pewnie była schroniska nie nasza :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt wrz 28, 2012 18:15 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Jutro rano zawożę Yodka do jego domku :ok:
Będzie mieszkał razem z drugą kicią, więc będzie miał towarzystwo, ale jednocześnie będzie "jedynakiem" bo kicia jest współlokatorki Oli, która Yodka adoptuje.

Domek trafił mu się super! zresztą się przekonacie pewnie same z czasem, bo pewnie poznacie Olę niedługo-na forum lub mailowo/telefonicznie itp
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pt wrz 28, 2012 18:16 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Gabi, tamci drudzy Państwo nie odezwali się, czyli nie przeszli "pierwszej próby-przekierowania" :roll:
Obrazek

sroka7

Post » Pt wrz 28, 2012 18:49 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

super :) czyli ogłoszenie Yody zdjąć już z internetu?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt wrz 28, 2012 19:36 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

michalinadzordz pisze:super :) czyli ogłoszenie Yody zdjąć już z internetu?

Tak, Yodek już ma SWÓJ DOM!

W ogóle muszę jutro zapytać Oli z jakiego ogłoszenia go wypatrzyła :wink:
Obrazek

sroka7

Post » Pt wrz 28, 2012 19:38 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

oooo super :ok: :P to tylko dwa chłopaki zostały :kotek: :kotek:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt wrz 28, 2012 22:40 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

super :D
czyli teraz kciuki za domek dla pozostałej dwójki :) :ok: :ok: :ok:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Sob wrz 29, 2012 8:23 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

a dzisiaj jeszcze przyjeżdża chłopaków obejrzeć ta Pani o której pisałaś?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Sob wrz 29, 2012 9:30 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

michalinadzordz pisze:a dzisiaj jeszcze przyjeżdża chłopaków obejrzeć ta Pani o której pisałaś?

To właśnie o Oli pisałam - nie mogła się doczekać i zaraz po powrocie do Wrocławia przyjechała do kitkow :) właśnie zbieramy się powoli do niej zawieźć Yodka :1luvu:
Obrazek

sroka7

Post » Pon paź 01, 2012 21:50 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Ale super wieści!!! Ja miałam teraz istny sajgon i nadrabiam zaległości na forum dopiero ;))

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Pon paź 01, 2012 22:20 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Cudowne wieści!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie paź 07, 2012 11:46 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

U Yody niby wszystko ok - tzn wg relacji Oli, choć ja mam pewne wątpliwości, nie tyle jeśli chodzi o nią samą, co o jej współlokatorów(mieszka z 4ma innymi osobami), martwi mnie beztroska jednej dziewczyny którą poznałam, no i wiadomo czy aby ktoś go niechcący nie wypuści, nie uszkodzi, itp...

Muszę się w przyszłym tygodniu jakoś do niego na wizytę wcisnąć i koniecznie zobaczyć jak sobie maluszek radzi.

Z innych wieści to wczoraj zadzwoniła Pani Magda (ktoś podał mój nr z ogłoszeń małych tygrysków-dzięki bardzo za pamięć o małych czarnuszkach:) ) w sprawie dokocenia do swojego kocurka 1,5 rocznego. Pani fajna, taka rozsądna, myśląca o konsekwencjach - martwi się czy kocurek zaakceptuje malucha, czy brać wolne na czas przyjazdu kotka itp, no i kolor nie ma dla niej znaczenia :mrgreen: umówiłyśmy się wstępnie, że podjadę do niej z maluchami w sobotę rano, żeby był czas na obserwację który kotek będzie się dogadywał z jej kocurkiem, no i później żeby mogła jakiś czas pobyć z kocurkami zanim zostaną sami na cały dzień.

powysyłam jej jeszcze zdjęcia na tygodniu, to może zdecyduje który z chłopaków bardziej jej odpowiada wyglądem i charakterem, chociaż i tak pewnie na żywo się okaże który będzie czuł się lepiej u niej w domu.

EDIT: spotkałam ze 2 dni temu sąsiadkę, kłaniała się w pas i bardzo dziękowała za zabieg kastracji Urwiska-czyżby ciut mniej już było go czuć? :lol: kocurek jest cudny, kochany, ale niestety zjadł tylko część tabletki na robale, no nic, lepsza cząść niz w ogóle :roll: , a teraz ma mu podać drugi kawałek-może tym razem lepiej jej pójdzie...
Obrazek

sroka7

Post » Nie paź 07, 2012 13:05 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

to ja podałam jej Twój nr, cały czas pamiętam o Twoich Murzynkach,
dawaj znać jak poszło.
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Nie paź 07, 2012 13:51 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

gabi.cezar pisze:to ja podałam jej Twój nr, cały czas pamiętam o Twoich Murzynkach,
dawaj znać jak poszło.

Dzięki!
a jak i czy się uda to przekonamy się za niecały tydzień :wink:

tymczasem bazarek dla maluchów:

viewtopic.php?f=20&t=146843
Obrazek

sroka7

[poprzednia][następna]