Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 02, 2012 20:53 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Dobrze by było, żeby te koteczki domek znalazły bo one chyba nie mają się gdzie schować bo tam na tym parkingu jest mur i nic więcej :(

Tak Ewik85 tam jest tylko mur. Dalej jest też za murem zadaszony śmietnik ale wejście od ulicy i chyba przez ten mur nie wejdą. Auta na tym parkingu stoją tylko raczej w dzień bo to chyba teren i parking należy do tej szkoły specjalnej. Najgorzej jak będzie padał deszcz. Szkoda mi ich są takie jeszcze młode, matka ich co prawda odchowała, już jej chyba nie potrzebują. Ale czy wszystko zdążyły się od niej nauczyć. :roll:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Śro paź 03, 2012 8:06 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Komu, komu koteczki czekają na nowy domek. Są bardzo ładne, czyściutkie tylko domku nie mają. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 03, 2012 8:11 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

jasia0245 pisze:Komu, komu koteczki czekają na nowy domek. Są bardzo ładne, czyściutkie tylko domku nie mają. :cry:

Bez ogłoszen to one marne szanse mają. Dziewczyny prowadzące Dt są zakocone na maksa. Ruszjacie z ogłoszeniami na cito/ W ogłoszeniach należy napisać,ze DS/DT pilnie potrzebny!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 03, 2012 16:38 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Byłam u kotków, one mają teraz 4,5 miesiąca. Był pan który ich też dokarmia, one do niego przychodzą, wcale się go nie boją. Jak będzie ktoś na nie chętny to ten pan pomoże nam je złapać bo do niego zawsze przychodzą. Przede mną jednak troszkę uciekają, może jak będą mnie widzieć częściej to się też bardziej oswoją. Co najważniejsze - mają się gdzie schować. Jest tam taka dziura na dole w drzwiach od rdzy i one tam śpią. Już mniej się o nie martwię, że im na łebki nie będzie padać, więc dopóki nie znajdziemy im domków głównie stałych to mają się gdzie skryć. Zrobiłam im parę zdjęć nowych. Jest ten też biało-bury w łatki.
Ewik wysyłam Ci e-maila, wklej koteczki. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 03, 2012 21:45 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Dobrze, że narazie mają się gdzie schować, ale i tak serce boli jak się patrzy na tego czarnego co łepek wystawia :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Czw paź 04, 2012 9:02 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Dobrze, że narazie mają się gdzie schować, ale i tak serce boli jak się patrzy na tego czarnego co łepek wystawia :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ewik85 dzięki. Może znasz kogoś kto chciałby koteczka przygarnąć, chodzi o dobry domek oczywiście a może parkę np. czarny plus pingwinek. Ja popytam też po znajomych. Zrobię też ogłoszenia u wetów. One są naprawdę ładne ale bez kochających ich ludzi. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw paź 04, 2012 20:41 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Będe pytać ludzi, fajnie by było gdyby znalazły się dwie osoby i wzieły po dwa kociaki :)

ewik85

Post » Pt paź 05, 2012 10:36 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Coś się pokaszaniło z banerkiem na photobuckiet bo miniaturki widzę a pełnego nie ma. I nie mogę skasować żeby wgrać ponownie :|
Poczekajmy do jutra, może się odblokuje...
Zresztą i tak miałam go zmienić, ale Jasiu niestety nic nie wybiorę z nowych zdjęć bo na żadnym nie widać dobrze tego czwartego kota.
Zmienię tylko napis bo nie wiadomo ile jest kotek a ile kocurków.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt paź 05, 2012 15:59 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Broszka jak zrobisz tak będzie dobrze. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Byłam po 10-tej u parkingowej Kiciuni i od razu poszłam do tej 4 wyszły na jedzonko tylko 2 kotki ten biały w bure łatki i 1 koteczek czarny był. Nie wiem czy wewnątrz spały czy też sobie poszły na spacerek. Teraz jak wracałam to mocno padało i było zimno więc szybko szłam do domu.
Zobaczę ile kotków będzie jutro, jak pójdę ich karmić.
Cieszę się bardzo, że Ewik85 znalazła domek dla tej koteczki z bezwładną łapką. :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob paź 06, 2012 10:15 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Oj pada i pada a koteczki trzeba było iść nakarmić. Zawołałam wyjrzał jeden za chwilkę drugi i trzeci. Wystawiały tylko łepki, dostałam dla kociaków do 12 miesiąca życia taką reklamówkę suchej karmy włoskiej, miseczek ich nie było ani jednej więc wsypałam do tej dziurki w drzwiach, zaraz cała czwórka zaczęła jeść.
Pingwinek jak nie mógł się dopchać to łapką sobie pomagał podciągnąć troszkę tej karmy. :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Biedne maluszki jak można jesienią kiedy zaczynają się takie słoty wyrzucić tak śliczne kotki. Będę jeszcze u nich ok 13-tej. :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 8:36 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Właśnie udało się przywrócić banerki - zmieniłam tylko treść.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie paź 07, 2012 8:50 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Broszka pisze:Właśnie udało się przywrócić banerki - zmieniłam tylko treść.

U mnie widać tylko ten jeden banerek Kici a czterech kotków nie ma tylko napis obrazek. 8)
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 9:07 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Ja już widzę w Twoim podpisie oba banerki - na pewno też niedługo zobaczysz :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie paź 07, 2012 9:12 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Broszka pisze:Ja już widzę w Twoim podpisie oba banerki - na pewno też niedługo zobaczysz :ok:

Będę czekać. Na razie nie widać. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 10:46 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Pani Jasiu czy da rade Pani zrobić zdjęcie mordki tego białego w pręgi i czy to kocurek jest? bo ten Pan mi odpisał że chce kocurka bo żonie kotek odszedł i był bardzo podobny do tego z łapką co miałam. I chce zobaczyć jego buźkę :)

ewik85

[poprzednia][następna]