ula-misia pisze:Witajcie Moje cioteczki. Nie poszła do weta, siedzi przed komputerkiem , pisze coś i ryczy tzn. znów jej uszczelki w oczkach puściły
Ja nawet wiem, dlaczego.
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Witajcie Moje cioteczki. Nie poszła do weta, siedzi przed komputerkiem , pisze coś i ryczy tzn. znów jej uszczelki w oczkach puściły
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie Moje cioteczki. Nie poszła do weta, siedzi przed komputerkiem , pisze coś i ryczy tzn. znów jej uszczelki w oczkach puściły
Ja nawet wiem, dlaczego.
Inka
kristinbb pisze:Witaj Uleczko Miłeczko sobotnio![]()
![]()
Czego Duża ryczy ?
Zaniepokojona jestem
Karolek(ona) pisze:Morning
MaryLux pisze:Miłeczko, właśnie odebrałam z drukarni mój nowy tomik z wierszyczkami, chcesz może?
Inka zakłopotana troszkę
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, właśnie odebrałam z drukarni mój nowy tomik z wierszyczkami, chcesz może?
Inka zakłopotana troszkę
Kcemtylko moja Ula się nie zapisała i nie wpłaciła okrąąąąąąąąąąąąąąąąąągłych takich blaszek i mówiła,że teraz to napewno za późno
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, właśnie odebrałam z drukarni mój nowy tomik z wierszyczkami, chcesz może?
Inka zakłopotana troszkę
Kcemtylko moja Ula się nie zapisała i nie wpłaciła okrąąąąąąąąąąąąąąąąąągłych takich blaszek i mówiła,że teraz to napewno za późno
Nie za późno, zamówiłam więcej tomików niż się kotów zapisało, a te blaszki to dopiero teraz przy odbiorze się daje
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, właśnie odebrałam z drukarni mój nowy tomik z wierszyczkami, chcesz może?
Inka zakłopotana troszkę
Nie za późno, zamówiłam więcej tomików niż się kotów zapisało, a te blaszki to dopiero teraz przy odbiorze się daje
blaszki przy odbiorze,a dlaczemu tak?
juana pisze:Witaj Miłeczko![]()
![]()
![]()
Rychosław pamiętający
ula-misia pisze:to mogę poprosić o nowiuściutki super tomik Inusiowy taki wiesz z pisankami![]()
adresik ciociu znasz czy mamy przypomnieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 36 gości