Miau Wszystkim. Duża powiedziała, że się tak nie bawi, bo zaczęłam już pracować nad ulepszeniem ubranka. Poszła na podwórko, przyszła, a ja przecież sobie spokojnie leżę. Fasolka
Nerwowo było na podwórku, jeden z kotów zdenerwował się i nie chciał jeść normalnie. Sąsiedzi się wyprowadzając, na pewno bardzo hałasowali w nocy - samochód transportowy stoi przy wejściu. duża
Nie mam już siły. Podczas podawania tabletki opatrunek po prostu zsunął się z głowy i Fasolka została uwolniona. Pierwsze, co zrobiła: sięgnęła łapką i podrapała szyję do krwi. Złapałam i owinęłam tym, co miałam, czyli cienkim polarowym "szalikiem" i obwiązałam bandażem. Na jak długo to będzie, nie mam pojęcia ratunku!!!
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Jakbyście nie dostrzegli, to mój opatrunek jest w żabki. Taki wstyd, w żabki Fasolka Wygrzewam się w słońcu Florka Trochę się bawię ze sznurkami tunelowymi Frania Należy zachować spokój Pralcia