Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miki27 pisze:Na działkach na Drodze Dębińskiej 16 (działki im. Mazurka)w Poznaniu działam od końca maja. Do tej pory zostało wysterylizowanych ok 20 kotek i 2 kocury, 9 kociąt znalazło domy, 15 nadal Ich szuka. Na jedna działkę przychodzi stara psychiczna baba, która doprowadziła kocięta do skrajnego wycieńczenia. Kociaki mają 3 miesiące a ważą zaledwie 800g. BŁAGAM O DT NA CITO DLA 2 z nich szary kocurek i czarny nie znam płci. 2 (było 5) juz zabrałam tylko Trikolorka przeżyła, Pingwinka była 2 dni i zmarła bo za późno Ją wzięłam! Czarny kociak charczy, dusi, ledwo łapie powietrze. szary leje się przez rece. Na siłę podawałam Mu dzisiaj łyżeczką Convalescence do pyszczka, papka osadzała się na pyszczu, nie mógł przełknąć. KOCIĘTA MOGĄ UMRZEĆ W KAŻDEJ CHWILI. Pilnie potrzebują weta! Nie mam dt dla Nich, kasy na leczenie. Tyle ile mogłam zrobiłam, to mnie przerosło.
Kontakt do mnie 535 874 610
Mulesia pisze:Wiem, że macie olbrzymią ilość pracy przy Waszych podopiecznych, ale może choć znacie kogoś, kto mógłby pomóc.miki27 pisze:Na działkach na Drodze Dębińskiej 16 (działki im. Mazurka)w Poznaniu działam od końca maja. Do tej pory zostało wysterylizowanych ok 20 kotek i 2 kocury, 9 kociąt znalazło domy, 15 nadal Ich szuka. Na jedna działkę przychodzi stara psychiczna baba, która doprowadziła kocięta do skrajnego wycieńczenia. Kociaki mają 3 miesiące a ważą zaledwie 800g. BŁAGAM O DT NA CITO DLA 2 z nich szary kocurek i czarny nie znam płci. 2 (było 5) juz zabrałam tylko Trikolorka przeżyła, Pingwinka była 2 dni i zmarła bo za późno Ją wzięłam! Czarny kociak charczy, dusi, ledwo łapie powietrze. szary leje się przez rece. Na siłę podawałam Mu dzisiaj łyżeczką Convalescence do pyszczka, papka osadzała się na pyszczu, nie mógł przełknąć. KOCIĘTA MOGĄ UMRZEĆ W KAŻDEJ CHWILI. Pilnie potrzebują weta! Nie mam dt dla Nich, kasy na leczenie. Tyle ile mogłam zrobiłam, to mnie przerosło.
Kontakt do mnie 535 874 610
viewtopic.php?f=1&t=146690
Ania Z pisze:LunaKlara pisze:Ania Z pisze:FKP nie wysyła podziekowań z zasady
czasami darczyńcy sobie tego nie życza i wtedy może być problem
z podziękowaniami też trzeba uważać
FKP misiało tylko rozliczyć się z tej darowizny
ok, rozumiem. Czy wiecie juz ile z 1 % podatku przypadlo na koty dworcowe ?
niestety jeszcze nie wiemy![]()
urzędy skarbowe zawsze maja czas
Ania Z pisze:Ania Z pisze:LunaKlara pisze:Ania Z pisze:FKP nie wysyła podziekowań z zasady
czasami darczyńcy sobie tego nie życza i wtedy może być problem
z podziękowaniami też trzeba uważać
FKP misiało tylko rozliczyć się z tej darowizny
ok, rozumiem. Czy wiecie juz ile z 1 % podatku przypadlo na koty dworcowe ?
niestety jeszcze nie wiemy![]()
urzędy skarbowe zawsze maja czas
i przyszła wiadomość
dla kotów dworcowych z 1% wpłynęło dokładnie 2 339,60 zł![]()
starczy na jakiś rachunek od weta![]()
ładna agitacja w ostatnim roku podatkowym
LunaKlara pisze:super ale spodziewalam sie wiekszej kwoty
Jarka pisze::piwa: Koci Pazurze, bardzo dziękujemy za udostępnienie konta do wpłat
paula_kropcia pisze:dziewczyny, a będziecie miały zdjęcia i ogłoszenia naszych kotów w Palmiarni? Mam nadzieję, że Julek Filip i Margo spiszą się dobrze i przyciągną sobą uwagę potencjalnych chętnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, lucjan123 i 72 gości