Wyroby z gipsu na operację łapki Felka 400 zł + dług 1.400zł

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 02, 2012 17:55 Wyroby z gipsu na operację łapki Felka 400 zł + dług 1.400zł

Witam.

Felek ma wrodzony defekt przedniej łapki.
W miejscu gdzie widać różową skórę zaczyna się pachwina skóra, która kończy się przy żebrach. Wygląda to jak skrzydło ptaka lub nietoperza. Skóra ta nie pozwala na rozprostowanie łapki jest ona przez to krótsza utrudnia poruszanie się. Palce Felka też są zniekształcone dwa palce zrośnięte ze sobą pazurki też ma zrośnięte i są wykrzywione.

Dochód z tego bazarku przeznaczam na operację pachwiny Felka (usunięcie skóry która blokuje całkowite wyprostowanie łapki). Jest duża szansa, że będzie normalnie chodził. KOSZT OPERACJI OKOŁO 400 ZŁ
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zapraszam na bazarki całą uzyskaną kwotę przeznaczam na operację Felusia.

Po dokonaniu wpłaty weterynarz wystawi rachunek, który przedstawię na wszystkich moich bazarkach i wątkach.

Obrazek

Obrazek

Wyroby z masy gipsowej do własnoręcznego pomalowania z tyły posiadają zawieszkę. Wszystkie zakupione rzeczy do transportu zapakowane są w folię bąbelkową i kartonik.

Koszt transportu pokrywa kupujący.

Serdecznie zapraszam do kupna.

Kotka i piekak można kupiuć osobno cena 6 zł za 1 sztukę
Wymiary:
około 8 cm x 11 cm
Obrazek

Ramka na zdjęcia z kocimi łapkami cena 10 zł
szerokość 13,5 cm długość 16,5 cm
Obrazek

Morskie obrazki cena 12 zł za 1 sztukę
wymiar 15 cm x 15 cm
Obrazek nr 1
Obrazek

Obrazek nr 2
Obrazek

Obrazek nr 3
Obrazek

Świecznik nr 1 na 4 świeczki kominkowe do pomalowania 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 2 na 4 świeczki kominkowe do pomalowania 10 zł 1 szt
[imgh]https://lh3.googleusercontent.com/-lcOCWyv66N0/UGxFn4DTDaI/AAAAAAAAA3M/XARdojoLrXw/s512/IMG_7956.JPG[/img]

Świecznik nr 3 na 4 świeczki kominkowe kolor srebrny 12 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 4 na 4 świeczki kominkowe kolor srebrny 12 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 5 na 4 świeczki kominkowe kolor złoty 12 zł 2 szt
Obrazek

Świecznik nr 6 na 4 świeczki kominkowe kolor złoty 12 zł 2 szt
Obrazek

Świecznik nr 7 na 1 świeczkę kominkową kolor srebrny 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 8 na 1 świeczkę kolor srebrny 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 9 na 1 świeczkę kolor złoty 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 10 na 1 świeczkę kominkową kolor złoty 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 11 na 1 świeczkę kolor złoty 10 zł 2 szt zakupione przez NorkuObrazek

Świecznik nr 12 na 1 świeczkę kolor złoty 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 13 na 1 świeczkę do pomalowania 10 zł 1 szt
Obrazek

Świecznik nr 14 na 1 świeczkę do pomalowania 10 zł 3 szt
Obrazek

Świecznik nr 15 na 1 świeczkę do pomalowania 10 zł 2 szt
Obrazek

Świecznik nr 16 na 1 świeczkę kominkową do pomalowania 10 zł 2 szt
Obrazek

Świecznik nr 17 na 4 świeczki kominkowe do pomalowania 10 zł 1 szt
Obrazek

Wszystkie wyroby z gipsu mogę wykonać na zamówienie dowolną ilość.

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KUPNA
Ostatnio edytowano Nie paź 21, 2012 9:29 przez benita92, łącznie edytowano 7 razy

benita92

Od: Nie cze 28, 2009 10:33

Post » Śro paź 03, 2012 9:08 Re: Wyroby z masy gipsowej do własnoręcznego pomalowania

Czy do malowania masy solnej nalezy uzywac specjalnych farbek? Zwykle plakatowki starcza?
W zamyśleniu majestat mają niedościgły
Wielkich sfinksów, co w głębi pustyni zastygły,
Jakby w wieczny zapadły sen odrętwiający.

Norku

Od: Wto cze 01, 2010 15:25

Post » Śro paź 03, 2012 11:05 Re: Wyroby z masy gipsowej do własnoręcznego pomalowania

zapraszamy! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro paź 03, 2012 13:44 Re: Wyroby z masy gipsowej do własnoręcznego pomalowania

Norku pisze:Czy do malowania masy solnej nalezy uzywac specjalnych farbek? Zwykle plakatowki starcza?

Wyrobów z masy solnej jeszcze nie malowałam farbkami bałabym się malować ponieważ farby są wodniste a masa solna może się z nadmiaru wody pofałdować lub zniszczyć. Nie wiem możesz spróbować na jednym wyrobie i zobaczysz jak się masa zachowa.

Na tym bazarku wystawiłam wyroby z gipsu. Gips można malować farbami, ale plakatówki są matowe i trzeba użyć bezbarwnego lakieru. W specjalistycznych sklepach są farby akrylowe, tempera takie do malowania obrazów i te lepiej się nadają. Są też farby w spraju te też jak najbardziej mogą być.

benita92

Post » Czw paź 04, 2012 0:52 Re: Wyroby z masy gipsowej do własnoręcznego pomalowania

benita92 pisze:
Norku pisze:Czy do malowania masy solnej nalezy uzywac specjalnych farbek? Zwykle plakatowki starcza?

Wyrobów z masy solnej jeszcze nie malowałam farbkami bałabym się malować ponieważ farby są wodniste a masa solna może się z nadmiaru wody pofałdować lub zniszczyć. Nie wiem możesz spróbować na jednym wyrobie i zobaczysz jak się masa zachowa.

Na tym bazarku wystawiłam wyroby z gipsu. Gips można malować farbami, ale plakatówki są matowe i trzeba użyć bezbarwnego lakieru. W specjalistycznych sklepach są farby akrylowe, tempera takie do malowania obrazów i te lepiej się nadają. Są też farby w spraju te też jak najbardziej mogą być.

No tak, nie doczytalam :oops:

Czy daloby sie zamowic 2 swieczniki nr 11?

Norku

Post » Czw paź 04, 2012 15:58 Re: Wyroby z gipsu kotek, piesek, świeczniki, ramki, obrazki

Norku pisze:
benita92 pisze:

No tak, nie doczytalam :oops:

Czy daloby sie zamowic 2 swieczniki nr 11?

Witaj.
Nie ma problemu mam 2 takie świeczniki.

benita92

Post » Czw paź 04, 2012 18:26 Re: Wyroby z gipsu kotek, piesek, świeczniki, ramki, obrazki

To poprosze, a na PW dane do przelewu :)

Norku

Post » Pt paź 05, 2012 12:22 Re: Wyroby z gipsu kotek, piesek, świeczniki, ramki, obrazki

Norku pisze:To poprosze, a na PW dane do przelewu :)

Dzięki Norku. Na PW prześlę dane.

benita92

Post » Sob paź 06, 2012 21:20 Re: Wyroby z gipsu kotek, piesek, świeczniki, ramki, obrazki

Zapraszam do kupna w ten sposób pomagasz moim tym-czasom i wolno żyjącym kotom.

benita92

Post » Nie paź 07, 2012 15:53 Re: Wyroby z gipsu na operację łapki Felka koszt 400 zł

Obrazek

Okazało się, że Felek ma wrodzony defekt przedniej łapki.
W miejscu gdzie widać różową skórę zaczyna się pachwina skóra, która kończy się przy żebrach. Wygląda to jak skrzydło ptaka lub nietoperza. Skóra ta nie pozwala na rozprostowanie łapki jest ona przez to krótsza utrudnia poruszanie się. Palce Felka też są zniekształcone dwa palce zrośnięte ze sobą pazurki też ma zrośnięte i są wykrzywione.

Dochód z tego bazarku przeznaczam na operację pachwiny Felka (usunięcie skóry która blokuje całkowite wyprostowanie łapki). Jest duża szansa, że będzie normalnie chodził. KOSZT OPERACJI OKOŁO 400 ZŁ

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 09, 2012 17:23 przez benita92, łącznie edytowano 1 raz

benita92

Post » Wto paź 09, 2012 12:51 Re: Wyroby z gipsu kotek, piesek, świeczniki, ramki, obrazki

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro paź 10, 2012 22:06 Re: Wyroby z gipsu na operację łapki Felka koszt 400 zł

Zapraszam do udziału w bazarkach

:dance: :dance2: :dance:

benita92

Post » Czw paź 11, 2012 13:09 Re: Wyroby z gipsu na operację łapki Felka koszt 400 zł

Wczoraj Feluś miał kastrację i przy tej okazji dr Michał usunął mu płat skóry, która blokowała wyprostowanie łapki.

Obrazek

Obrazek

Dzielnie przechodzi trudy operacji. Jest w kubraczku z doszytą skarpetką chroniącą ranę pooperacyjną. Mimo tak dużej rany Felek staje na łapkę ma ją prawie wyprostowaną. Będzie dobrze i mam nadzieję, że będzie normalnie chodził.

Tak jak pisałam koszt operacji 390 zł jest to koszt bez kastracji.
Zapraszam na bazarki całą uzyskaną kwotę przeznaczam na operację Felusia.

Wieczorem wrzucę aktualne zdjęcia.

benita92

Post » Czw paź 11, 2012 21:37 Re: Wyroby z gipsu na operację łapki Felka koszt 400 zł

[size=150]Aktualne zdjęcia Felusia łapka po operacji jest OK. Felek dzielnie znosi trudy pooperacyjne.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob paź 13, 2012 20:26 przez benita92, łącznie edytowano 1 raz

benita92

Post » Sob paź 13, 2012 17:01 Re: Wyroby z gipsu na operację łapki Felka koszt 400 zł

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[następna]