Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Kasia89 pisze:mar_tika pisze:Czy ktoś ogłasza Bzysię? To taka sliczna kotka że nie wierzę że nie ma chętnych na jej adopcję.
Dagmara wysłałam zdjęcie torby na bazarek
ja ogłaszam. Ma dużo kliknięć, już kiedyś pisałam o tym, że mnie dziwi brak telefonów przy tylu kliknięciach
Kurcze dziwne że o zwykłe kotki ludziska dzwonią ,a o tak kolorową koteczkę nie:/
aange pisze:1sza str z lekami zaktualizowana chociaz pewnie dziś się coś zmieni z (s/u)kładem kotów
kartka z numerami tel nie zniknęla a zmienila miejsce- jest pod notatnikiem "na biurku", zdjęta została bo zasłaniała naturalne światło wolierowcom, którego i tak maja mało. Tel spiszę, uaktualnie i wydrukuję w formie malej kartki- bedzie wisieć na jednej z tablic korkowych
jak pisała LadyS moja składka poszła na zakup zapasów odświeżacza powietrza- może uda mi się dostarczyć je jutro
ważne, że z adopcjami coś się ruszyło a wiadomo, że niektórym kotom będzie trudno znaleźć dom
Kasia89 pisze:A były jakieś telefony o Yoko? Bo widzę że 2 osoby ją ogłaszają, ale dość rzadko widzę ją na pierwszej stronie.
Naprawdę mogę ogłaszać więcej kotów, spokojnie wygospodaruję na to czas, zwłaszcza że robię razem z Adrianem.
hidi pisze:relacja z dyżuru..
sama chyba zaraziłam się kocim kataremdyżur szedł mi jak po grudach, bo i chora i przemęczona. w końcu spędziłam 2 h na kociarni. jak wychodziłam właśnie zaczęło padać, a ja bez parasola
![]()
Kociambry:
Bono- straszna biegunka.. brązowa woda z pupy mu leci![]()
Nono- ładna kupka, sporo pije
U pozostałych kotków kupek brak.
kot z drzewa (wypadło mi imię)- osowiały, smutny. tydzień temu bardziej był zainteresowany kontaktem i mizianiem. wygląda jak kot w depresji.
Gutek miał wyczyszczone miseczki. jak zawsze- dużo pije.
Pafnucy został adoptowanyNowa Duża dostała immunodol na tydzień i ma obserwować kupkanie.
W boksie po Pafnucym została umieszczona Didi.
LadyStardust pisze:Wg mnie Mira nie jest jeszcze adopcyjna, zbyt bardzo się boi, mimo iż da się głaskać, ale jak chcecie.
Przede wszystkim jest potrzebny tymczas dla Gluta i myślę, że warto maluchy wytransportować...
LadyStardust pisze:Kolejny bazarek kochani (biżuteryjny): viewtopic.php?f=20&t=146752
martika, zrobię jutro drugi z drapakiem i transporterkiem, bo już wysiadam dziś.
Wg mnie Mira nie jest jeszcze adopcyjna, zbyt bardzo się boi, mimo iż da się głaskać, ale jak chcecie.
Przede wszystkim jest potrzebny tymczas dla Gluta i myślę, że warto maluchy wytransportować...
herzpl pisze:LadyStardust pisze:Kolejny bazarek kochani (biżuteryjny): viewtopic.php?f=20&t=146752
martika, zrobię jutro drugi z drapakiem i transporterkiem, bo już wysiadam dziś.
Wg mnie Mira nie jest jeszcze adopcyjna, zbyt bardzo się boi, mimo iż da się głaskać, ale jak chcecie.
kurcze hidi mi zakosila zawieszki
aange pisze:LadyStardust pisze:Wg mnie Mira nie jest jeszcze adopcyjna, zbyt bardzo się boi, mimo iż da się głaskać, ale jak chcecie.
oj tam oj tam jak ja zabierałam Selene do domu to też nie byla zbyt dobrze nastawiona i wyszło jej na dobrea na powaznie to ogłaszać można a jak ktoś zadzwoni to się okaże czy się nadaje na właściciela Miry
poza tym za woliera sie przerzedzilo i teraz myślę że dziewczynki (Mira i Bella) bedą coraz śmielsze
co do Gutka to on jest priorytetem i możecie robić mnóstwo ogłoszeń byleby sie nie dublowały z ogłoszeniami Herz
LadyStardust pisze:Kolejny bazarek kochani (biżuteryjny): viewtopic.php?f=20&t=146752
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 609 gości