anulka111 pisze:Nalezy mi przypominac,ze teraz przez poltora roku naprawde nie moge miec 4 kotka
A ja jeszcze dwa..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Nalezy mi przypominac,ze teraz przez poltora roku naprawde nie moge miec 4 kotka
kalair pisze:MariaD pisze:anulka111 pisze:najwiecej to MariaD bedzie mogla napisac,co wyrosnie
Maine Coon?
NieE, za szylkretki głowy nie daję co wyrośnie. Są nieobliczalne i nieprzewidywalne.
No wiesz!![]()
Basia_Blue pisze:W sumie to pewnie będzie podobna do Desny, tylko bardziej ruda. Mam rację Mario?
Basia_Blue pisze:A czy takie plamy i łaty mogą się pojawiać w miejscach, gdzie wcześniej ich nie było, np nagle na mordce albo łapce, czy tylko rozlewają się tam gdzie już są?
Basia_Blue pisze: ale chwila, przecież Finn to chłopak, więc nie może być szylkretką, więc jak to możliwe, że ona będzie do niego podobna?
Basia_Blue pisze:Widziałam kiedyś zdjęcia czarnej szylkretki i dałabym sobie różne części obciąć, że jak była małą, to całą jej mordka była czarna, a jak podrosła - miała dużą, jasnorudokremową łatę na pół pyszczka. Tylko nie jestem w stanie dojść, gdzie ja te zdjęcia widziałam - coś takiego jest możliwe, czy coś mi się pomyliło?
Basia_Blue pisze:Kremowa łata na biuście to tło pręgowania, czy szylkret? Bo ja już nie nadążam![]()
Basia_Blue pisze:A jak oceniasz, że wyrośnie Inara? Będzie taka jakby "sprana"?
Basia_Blue pisze:A jeśli chodzi o Igego i Isanę - dobrze oceniam, że on będzie pewnie jaśniejszy od niej, skoro już teraz więcej tła mu wyłazi na dole grzbietu?
Basia_Blue pisze:kupno antydzieciowej blokady na szafkę, gdzie będą detergenty i na szufladę na narzędzia oraz zatyczek do gniazdek
Basia_Blue pisze:Rozważam kwestię osłonek na kable.
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:kupno antydzieciowej blokady na szafkę, gdzie będą detergenty i na szufladę na narzędzia oraz zatyczek do gniazdek
MCO raczej nie mają tendencji do otwierania szafek i wkładania pazurków w kontakty.Wystarczy jak szafka dobrze się domyka a kontakt mocno siedzi w ścianie.
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:Rozważam kwestię osłonek na kable.
W budowlanych marketach są osłonki na kable podtynkowe - plastikowe, karbowane, po rozcięciu wzdłuż świetnie pasują jako osłonki na kable.
Basia_Blue pisze:Tylko skąd ja mam wiedzieć, który z kotów w galerii poszczególnych miotów, jest który?
U mnie jakoś sie tym nie interesują, ale dla spokoju sumienia mozna odwrocic listwe tak by otwory były niedostepne.Basia_Blue pisze:A listwy z wolnymi gniazdkami?
Basia_Blue pisze:Warto, czy nie ma sensu jak w przypadku blokad na szafki?
Basia_Blue pisze:zapytam o okna: czy montować siatki we wszystkich? Czy na tych, których parapety będą zastorczykowane to nie ma sensu? Jakie jest realne niebezpieczeństwo ze MCO wyskoczy przez takie otwarte okno, albo spróbuje wyjść przez uchylone? (Dodam, że balkonu nie będę miała)
MariaD pisze: MCO raczej nie mają tendencji do otwierania szafek (...) Wystarczy jak szafka dobrze się domyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 37 gości