Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOTY:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 22:27 Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOTY:(

2 Października na cmentarzu znalazłam młodziutkiego ok 4 miesięcznego pięknego koteczka,samczyka.
Kotek szedł za mną noga w nogę,bardzo uczuciowe maleństwo,nie miałam serca go zostawić na pastwę losu.
Niestety w domu awantura,ponieważ jest już dużo zwierząt w tym inny kotek-który podrapał małego,stąd ta ranka na jego buźce.Nie mam szansy by go zachowac,chodź bardzo tego pragnę.

Niestety czas mam tylko do SOBOTY-jeśli nie znajdę kotkowi domku,będę zmuszona oddać go do schroniska ;(

Kotek ZDROWY,ŚLICZNY i WYJĄTKOWO OSWOJONY.Nie strachliwy,ciekawy.
Serce mi pęknie jeśli będę musiała go oddać do schroniska - jest taki szczęśliwy w moim domu i myśli,iż zostanie tu na zawsze-nie chcę go zawieść :(
Gdy niosłam go do domu spokojnie siedział na rękach-jakby wiedział,że dostał szansę.

PRZYGARNIJ MRUCZKA!

MIESZKAM W TCZEWIE-BARDZO BLISKO 3MIASTA

GG: 43886325

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ingebjorg

Od: Śro paź 03, 2012 22:20

Post » Czw paź 04, 2012 7:18 Re: Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOT

zrób mu na cito ogłoszenia szukając domu.Zarzuć net nimi+ papierowe.W schronie nie ma szans na zdrowie i dom.Tam koty umierają.Napisz w tytule skad jesteś.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 04, 2012 10:08 Re: Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOT

http://www.tczew.otoz.pl/157.html to schronisko w moim mieście...Wydaje się że kotki są tam dobrze traktowane :( W dodatku mają ich chyba tylko parę...Chodź wydaje mi się to dziwne...
Nie moge nic więcej zrobić oprócz tych ogłoszeń w necie :( W dodatku tylko do soboty... :cry:
szkoda słów...

Ingebjorg

Post » Czw paź 04, 2012 13:27 Re: Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOT

Nieaktualne.Kotek został zaadoptowany.

Ingebjorg

Post » Czw paź 04, 2012 22:10 Re: Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOT

Oj, to świetnie :ok: :ok: :ok:
Możesz zmienić tytuł wątku :kotek:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pt paź 05, 2012 0:31 Re: Młody BARDZO OSWOJONY mruczasek szuka domu-czas do SOBOT

cudny kocurek
fajnie ze znalazł dom :ok:
tez mieszkam w Tczewie i uwierz mi dobrze ze nie trafił do schroniska ...
a "tak malo" jest kotów w Tczewskim schronisku bo schronisko nie ma pozwolenia na prowadzenie kociarni

najwazniejsze ze kocurek ma dom :ok:
7ksiezyc