Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 7:31 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Ech, Dziewczyny, zawsze musi się coś pokomplikować :twisted:
Laluś miał wczoraj trzecią narkozę w swoim krótkim życiu :( Nie była bardzo głęboka, ale zawsze to duże obciążenie organizmu. Miał ściąganą ropę z oczodołu i dostał odpowiednie leki, w tym oczywiście kolejny antybiotyk. Faszeruję go więc immunostymulatorem i probiotykiem żeby chronić maluszka na ile się da. Serce mi pęka gdy myślę ile On już wycierpiał :(
Na szczęście dziś rano wrócił apetyt i humorek, bo po oczyszczeniu ból oczodołu ustąpił :D Mam nadzieję, że tak już zostanie, że unikniemy "powtórki z rozrywki" i że Laleczka już naprawdę nic nie będzie bolało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tej wersji się trzymamy i o kciuki magiczne upraszamy :wink: :D

Zapomniałam napisać, że Bąbelek zdrów jak rydz :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 20, 2012 7:44 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

jerzykowka pisze:Ech, Dziewczyny, zawsze musi się coś pokomplikować :twisted:
Laluś miał wczoraj trzecią narkozę w swoim krótkim życiu :( Nie była bardzo głęboka, ale zawsze to duże obciążenie organizmu. Miał ściąganą ropę z oczodołu i dostał odpowiednie leki, w tym oczywiście kolejny antybiotyk. Faszeruję go więc immunostymulatorem i probiotykiem żeby chronić maluszka na ile się da. Serce mi pęka gdy myślę ile On już wycierpiał :(
Na szczęście dziś rano wrócił apetyt i humorek, bo po oczyszczeniu ból oczodołu ustąpił :D Mam nadzieję, że tak już zostanie, że unikniemy "powtórki z rozrywki" i że Laleczka już naprawdę nic nie będzie bolało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tej wersji się trzymamy i o kciuki magiczne upraszamy :wink: :D

Zapomniałam napisać, że Bąbelek zdrów jak rydz :ok: :ok: :ok:

kciuków morze dla Lalusia słodkiego! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw wrz 20, 2012 8:06 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Aśka, dacie radę bo kto nie może jak kociorze 8)

a ja nadal kiepska, wczoraj wieczorem 39,4 a dzisiaj rano 38 stopni, nic więcej mi nie dolega tylko ta cholerna temperatura diabli wiedzą od czego :?
Oczywiście dzisiaj idę do lekarza
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw wrz 20, 2012 23:54 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Przepraszam za zaśmiecanie :oops: zapraszam do wątku Alusia, z prośbą o podnoszenie:

viewtopic.php?f=13&t=146311

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 01, 2012 20:15 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Kocia ferajna :mrgreen:

Bąbi
Obrazek

Józio
Obrazek

Obrazek

Myszka
Obrazek

Pipi
Obrazek

Planeta
Obrazek

Smużka
Obrazek

Smoczek
Obrazek

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon paź 01, 2012 20:19 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

I osobno sam Laluś :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon paź 01, 2012 20:23 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Pipi, Planeta, Laluś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon paź 01, 2012 21:21 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Laluś najsłodszy na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A reszta - jakie gruuubasy, zupełnie jak moje :mrgreen:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto paź 02, 2012 8:29 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

cichutko podczytuję i kibicuję za zdrówko :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro paź 03, 2012 20:20 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Laluś ty ino odpicuj futerko na sobotę, umyj ząbki, wyczyść pazurki i przygotuj psychicznie pańcię :wink:
My sobie zafundujemy torciki smakołyki a jerzykowka pojedzie na sucharkach i szczypiorku :twisted:

Co wolisz. Bananowiec czy placek drożdżowy ze śliwkami :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Małgocha Pe

Post » Śro paź 03, 2012 20:42 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Rany!! Jakie pyszności!! 8O
Asia!!! Nie czytaj tego!! Nie patrz!! Jedz ten szczypior!! :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro paź 03, 2012 20:44 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

:ryk: :ryk: :ryk:

Małgocha Pe

Post » Śro paź 03, 2012 21:31 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Pod wpływem chwili słabości :wink: zjadłam, idąc za przykładem moich kotów, drugą kolację. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro paź 03, 2012 21:44 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Bo koty mondre som i wiedzą co dla nas najlepsze :wink:

Małgocha Pe

Post » Czw paź 04, 2012 8:07 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

:ryk: :ryk: :ryk:
Kocham Was, Dziewczyny :1luvu:

Dawno mnie nie było, ale na samym szczypiorze człowiek ledwie rusa kończynami :twisted:

Smoczek miał problemy z jelitami, ale na szczęście wszystko jest już w najlepszym porządku :D Pewnie mu żaba zaszkodziła :mrgreen:

Dzisiaj jadę z Lalkiem na kontrolę, będzie druga dawka szczepionki przeciwgrzybowej i decyzja kiedy szczepienia właściwe. Sądzę, że Laluś już dostanie przepustkę "na salony" i będzie w domu niezły cyrk :wink:
Chwilowo pociesza się specyficznym kumplem z naszej kociej rodziny :wink:
Obrazek
Obrazek

Bawi się, szaleje, podkrada Dużej długopis, skacze jej na głowę i wszędzie gdzie się da by potem... przytulić się jak mała dziecinka i rozkosznie mruczeć bez końca :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niestety zdjęć śpiącego koteńka nie mam, bo zawsze jestem sprowadzana do roli podusi i nie ma jak fotek pstrykać.
W sobotę przyjeżdża do nas Ciocia Małgocha, która zrobi Laleczkowi piękne zdjęcia do ogłoszeń, które już nawet napisałam 8)
Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć cudowny dom dla tego cudownego kotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym u nas piękna, słoneczna jesień, która na wszystkich działa kojąco :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]