Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziewczyny nie znacie jakiegoś miłośnika lub miłośniczki kotów perskich - dziś byłam w schronisku na kwarantannie jest persiczka - już została wysterylizowana , umaszczenie czekoladowo-brązowe, więcej nie wiem na jej temat bo nikt nie był w stanie nic powiedzieć - nie wyobrażam sobie żeby ją puścić na adopcje bo to będzie jeden wielki kołtun. Roześlijcie wieści popytajcie.
Jak mi się uda zdążyć podjechać do schronu to może jej cyknę jakieś fotki.
kotkins pisze:Alenor, Koteczekanusi oddał Pompona i ma postpomponiczny baby blues - możesz jej po cichu pokazać niebieskiego ze schronu albo tę drugą koteczkę.
kotkins pisze:Karpacz jest ładniejszy.
A może i NAJŁADNIEJSZY...
koteczekanusi pisze:kotkins pisze:Alenor, Koteczekanusi oddał Pompona i ma postpomponiczny baby blues - możesz jej po cichu pokazać niebieskiego ze schronu albo tę drugą koteczkę.
SŁYSZAŁAM!!!
Słyszałam też, że się nie robi razem zębów i jajek podobno.
Czyli wreszcie ten mityczny DS się po Lucka zgłosił? Czy jakiś inny?
Ale to fajnie, bo już zaczęłam się denerwować sytuacją - że 2 tygodnie tylko gadanie, każdy chce wyciągnąć i w związku z tym nikt nie wyciąga, żeby nie było pretensji. Normalnie stwierdziłam, że w sobotę wezmę TŻ-ta i pojedziemy quasi-teściów w Łodzi odwiedzić.
A co z tym biało-błękitnym? A ta druga to czekoladowa z Sosnowca? (Od razu zaznaczam, że TŻ będzie przeciw).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 50 gości