Wielu nas przędzie ostatkami. Lokalowo,czasowo a przede wszystkim finansowo.
Rozumiem rozgoryczenie ale ...sama wiesz jak jest trudno.
Cieszę sie,że malce mają lokum .Nawet jak to lokum jest spoza forum.Też byłam kiedyś "spoza".
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:czy naprawdę na forum kocich miłosników nie ma nikogo kto ma wolną łazienkę chociaz? i nie miał przez ostatni rok pp i kk?
Już jedną kotkę uśpiłam bo nikt nie chciał jej zabrać - bura zwykła, zaraziła się pp.Jedyną opcją dla niej był schron, nie udało się w lecznicy bo jednoczesnie byly tam kociaki ze schronu u ktorych wykuło się pp. Na fb i na miau w tym czasie byly tłumy chętnych na pseudosfinkse - jeszcze nie narodzone a burej NIKT nie pomógl. Teraz naprawdę jest sytuacja podbramkowa, nie mam dla nich domu. Ale nikogo t nie interesuje chyba. Po co w takim razie walczyć i zbierać kasę na te chore skoro zdrowych nikt nie chce ratować?
Zofia.Sasza pisze:Never pisze:czy naprawdę na forum kocich miłosników nie ma nikogo kto ma wolną łazienkę chociaz? i nie miał przez ostatni rok pp i kk?
Już jedną kotkę uśpiłam bo nikt nie chciał jej zabrać - bura zwykła, zaraziła się pp.Jedyną opcją dla niej był schron, nie udało się w lecznicy bo jednoczesnie byly tam kociaki ze schronu u ktorych wykuło się pp. Na fb i na miau w tym czasie byly tłumy chętnych na pseudosfinkse - jeszcze nie narodzone a burej NIKT nie pomógl. Teraz naprawdę jest sytuacja podbramkowa, nie mam dla nich domu. Ale nikogo t nie interesuje chyba. Po co w takim razie walczyć i zbierać kasę na te chore skoro zdrowych nikt nie chce ratować?
Zacytuję, żeby nie znikłoadminowi zwracam uwagę, że to dowód przestępstwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 74 gości