Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:Odebrałam klucze do pomieszczenia na sobotę,obejrzałam je(ogromne),niestety trochę tam brudno, został spisany licznik.Jak będziemy grzały to za zużycie musimy zapłacić.Trzeba to jakoś logistycznie zaplanować
Dorota Wojciechowska pisze:balbina38 pisze:Odebrałam klucze do pomieszczenia na sobotę,obejrzałam je(ogromne),niestety trochę tam brudno, został spisany licznik.Jak będziemy grzały to za zużycie musimy zapłacić.Trzeba to jakoś logistycznie zaplanować
Prawda że fajne by było to pomieszczenie w polowie przedzielone na wolierę zdrową a druga cześć na biuro i zapasy. i nawet na stół z krzesłami by było.
Taka miałam wizję tego pomieszczenia jak oglądaliśmy do wynajmu. Ale zostało wybrane to które jest.
beata tam przy wejściu po prawej jest jeszcze jedno - mniejsze pomieszczenie( we wstępnym założeniu właśnie kwarantanna z bokasmi). Może tylko to wykoerzystać a nie to wielgachne.
Tak myślę że w szafie na zdrowej są chyba też jakieś kołdry to można po prostu rozłożyć na podłodze jako legowiska
Mara S pisze:A immunodol może brać? Kiedy dokładnie zacznie/zaczyna ten swój lek?
terenia1 pisze:W sobotę planowane jest dokładne sprzątanie, dezynfekcja i wyświetlanie kociarni. Jeśli ktoś chętny zapraszam do pomocy.
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:W sobotę planowane jest dokładne sprzątanie, dezynfekcja i wyświetlanie kociarni. Jeśli ktoś chętny zapraszam do pomocy.
Ja będę ale z racji tego, że pracuje do 13:00 to dopiero po południu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek i 137 gości