Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 17:46 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Obrazek

Neficzka dziękuje wszystkim cioteczkom i wujeczkom za głosy i dumnie wypiętym piersiątkiem wysyła do nich całuski w cały kraj :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gratuluję wszystkim koteczkom, nie ważne punkciki, piękne są wszystkie :!: :!: :!: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro paź 03, 2012 17:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Nie wiem co napisać :oops: , jestem naprawdę wzruszona, ze tyle cioteczek wybrało Bajcię :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sama Bajcia nie dowierza temu :lol:

Obrazek

jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękujemy za oddane glosy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wszystkim wygranym i wszystkim pozostalym gratulujemy :piwa: :piwa:

Wygraną chcialabym przeznaczyć na opolskie schronisko :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro paź 03, 2012 17:57 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Gratulacje dla Wszystkich Kocistych i ich Opiekunów!!!
I tych, które wygrały we wrześniowym konkursie i tych, które nie staną na podium.
Jesteście nadzwyczajne, absolutnie wszystkie, bez wyjątku..
Bo.. jesteście :1luvu:

isabell36 pisze:najmniej punktów w tej edycji zdobyli:
MADZIA od J.D. :cry:
Bezo od J.D. :cry:

Strasznie mi przykro, J.D..
Takie przecież piękne masz koty..
I z historią..
Może następnym razem..?
Miziaj je od cioci :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro paź 03, 2012 17:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

To nieważne. Piękne są, przepiękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Madziu, Bezo, nie przejmujcie się. Jesteście pięknymi, wspaniałymi, cudownymi kotami :1luvu: :1luvu: To, że nie wygraliście, to tylko przypadek. Bardzo mi się podobacie i innym też :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 03, 2012 18:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Dokładnie... Szkoda, ze w ogóle są ostatnie miejsca, mogłyby jakoś te punkciki być zrównoważone, ale i tak wszystkie są piękne!! :piwa: :piwa: :piwa:

Zwyciężcom gratulacje :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 03, 2012 18:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Danusia pisze:(...)
Wygraną chcialabym przeznaczyć na opolskie schronisko :ok:

Dziękuję pięknie w imieniu dziewczyn, ale przede wszystkim w imieniu opolskich kotów :D :D :D

I ja gratuluje wszystkich kotkom tej edycji, jesteście wszyscy piękni :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 03, 2012 18:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy za głosy na Kropeczkę oraz Józię - kandydatki przeze mnie wystawione :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro paź 03, 2012 18:24 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Gratulacje !!!
Potwierdzam- wszystkie koty piękne!!!
Malutka od Nowa_Sztno- 4 miejsce. :1luvu: Ależ się cieszę :balony:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro paź 03, 2012 18:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Gratulacje dla wszystkich, a przede wszystkim dla zwycięzców :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 03, 2012 18:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Bardzo wszystkim dziękuję raz jeszcze za głosy oddane na Karmela i Miki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miki jest moim oczkiem w głowie - jest trudna i nikt jej nie lubi, ale ja wiem, że to cudowna, delikatna kicia o słabej psychice i trudnym charakterze. Potrafi być wściekłą zołzą, ale też cudownym słoneczkiem - jest moim pierwszym w życiu kotem i kocham ją bardzo - bardzo dziękuję za głosy oddane na nią :1luvu:

Karmel jest moim uzależnieniem od lat 3-ch bez mała - to najwspanialszy kot jakiego w życiu spotkałam -kocham go jak głupia i rozpuściłam do nieprzyzwoitości :twisted: :wink:

Bardzo dziękuję :1luvu:

Naprawdę wygrałem?
Obrazek
DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
HUUUUURRRRRRAAAAAAAA!!!!
Obrazek

:oops: Jestem zaskoczona i zmieszana... Dzięki... Fajnie być vice-MISS :mrgreen:
Obrazek
Teraz pokażę temu buremu kto tu rządzi :twisted: :wink:
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro paź 03, 2012 18:51 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Gratulacje dla WSZYSTKICH Obrazek
bulba pisze:

To nieważne. Piękne są, przepiękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Madziu, Bezo, nie przejmujcie się. Jesteście pięknymi, wspaniałymi, cudownymi kotami :1luvu: :1luvu: To, że nie wygraliście, to tylko przypadek. Bardzo mi się podobacie i innym też :1luvu:

Ostatni będą pierwszymi.
Teraz wszyscy zwracaja też uwagę na Was, no i capniecie cudną nagrodę pocieszankę, na którą ja z Irbis się czaiłam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro paź 03, 2012 18:52 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Gratulacje dla WSZYSTKICH uczestników konkursu :1luvu:
A w imieniu Gremlinków bardzo dziekuję za oddane głosiki :kotek: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro paź 03, 2012 18:53 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Nagrodę za zdobycie tytułu mistera września chcielibyśmy przeznaczyć na pomoc kotom w lecznicy u CC
Zawsze jest tam mnóstwo kocich pyszczków do nakarmienia i leczenia, a CoolCaty nigdy nie odmówiła pomocy potrzebującemu.

Jeśli chodzi o nagrodę dla Dużej mistera i vice-miss - jeśli sponsorzy nagród się nie pogniewają - bardzo bym chciała przeznaczyć te cudne rzeczy na bazarek dla kota wskazanego przez Dużą vice-mistera września :wink:

My i tak dostaliśmy cudowną nagrodę - może więc te nagrody rzeczowe - pomogą jeszcze komuś...
Będę wdzięczna, jeśli się zgodzicie :oops:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro paź 03, 2012 18:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Wystarczy spojrzeć na Bezo i Madzię, by od razu się zakochać.
Są śliczne :1luvu:

Jeśli takie piękne koty zdobyły najmniej punktów, to znaczy że mieliśmy wybory mistera i miss świata ( a nie tylko miau )

Trudno było wybrać. Sama kilka razy zmieniałam zdanie.
Prawie losowanie uskuteczniałam.

Nie było kota, który by mnie nie zachwycił.

Zwycięzcom gratuluję.
Pokonanym również, bo konkurs był wyjątkowo "urodziwy" :ok: :ok:

Jestem za wydaniem kalendarza . :kotek:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro paź 03, 2012 19:01 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

LadyStardust pisze:Obrazek

Neficzka dziękuje wszystkim cioteczkom i wujeczkom za głosy i dumnie wypiętym piersiątkiem wysyła do nich całuski w cały kraj :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gratuluję wszystkim koteczkom, nie ważne punkciki, piękne są wszystkie :!: :!: :!: :love: :love: :love: :love: :love:

LadyStardust: Glosowalam na Twoja koteczke - ale to zdjecie wymiata- mialabys wielkie szanse na 1 miesce z tym zdjeciem!!!! Ta kompozycja :ok: i polaczenie rudego z kolorem kwiatkow - delicje!!!!

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

[poprzednia][następna]