Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aange pisze:rozmieszczenie i leki zaktualizowane na 1szej stronie
jutro wieczorem mogą zajśc zmiany
co do gumy to można spróbowac jeszcze raz pomalować teraz, tylko trzeba by było zdrapać ta warstwę co już leży
albo poczekać do wiosny ale nie dawać trawy tylko zostawić tak jak jest, bo jest jasno mimo, że w paru miescach guma odeszła
dziwne że Gutek tak obsikuje. trzeba koniecznie złapac jego mocz. Herz dałaś ten żwirek- perełki do łapania moczu dziewczynom jak zabierały Gutka od Ciebie? jeśli nie to go podrzuć na kociarnię
LadyStardust pisze:Żwirek na łapanie sików jest w szafce z lekami, żeby to zrobić trzeba zdezynfekować kuwete i żelki wspypać po uprzednim zalaniu wrzątkiem.
Sylwia chyba ma dziś dyżur, mam nadzieje, że da sobie rade z lekami Glutka.
Nono umyłam dziś, bo byłam na chwilę, bardzo się tuliłPrzypominam o obserwowaniu koopy, Kasiu czy patrzyłaś dziś co miał w kuwecie?
Dałam suche jedzenie maluchom, oczywiście - to drugie
mar_tika pisze:
Czyli wynika z tego że to fajny i trwaly środek.Basia trochę spitolila robote bo połozyła dość grubą warstwę![]()
Paweł to może na zimę położyć tą trawę ,a jak będzie ciepło na wiosnę coś z tą gumą zadziałać?
bubor pisze:mar_tika pisze:
Czyli wynika z tego że to fajny i trwaly środek.Basia trochę spitolila robote bo połozyła dość grubą warstwę![]()
Paweł to może na zimę położyć tą trawę ,a jak będzie ciepło na wiosnę coś z tą gumą zadziałać?
O ile kojarzę nie było jakichś reklamacji na tą substancję co nie znaczy że np teraz wszystko z nią będzie ok , w końcu o ile kojarzę już jest na granicy albo i przekroczyła zalecany przez producenta termin ważności co jednak chyba jej nie dyskwalifikuje .
Co wybierzecie to zostanie użyte, nie mi o tym decydować przy czym instalując trawę trzeba będzie powiercić w schodach trochę dziur które trzeba by później przed położeniem gumy zaszpachlować .
aange pisze:bubor pisze:mar_tika pisze:
O ile kojarzę nie było jakichś reklamacji na tą substancję co nie znaczy że np teraz wszystko z nią będzie ok , w końcu o ile kojarzę już jest na granicy albo i przekroczyła zalecany przez producenta termin ważności co jednak chyba jej nie dyskwalifikuje .
Co wybierzecie to zostanie użyte, nie mi o tym decydować przy czym instalując trawę trzeba będzie powiercić w schodach trochę dziur które trzeba by później przed położeniem gumy zaszpachlować .
trzeba by sie dobrze przyjrzec jak ta warstwa gumy położona przez Baśke się będzie zachowywać w trakcie "używania" czyli np za tydzień zobaczy sie czy będzie odłazić i wtedy się ostanowi czy ją zostawić a jeśli nei to czy kłaść trawe czy gumę na nowo tyle, że zgodnie z instrukcja- mycie + gruntowanie przed malowaniem
herzpl pisze:a moj rudy nic nie wygral
KITA - RZESZÓW pisze:herzpl pisze:a moj rudy nic nie wygral
nie martw się, to zabawamoże następnym razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 627 gości