BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 14:58 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dziękuję :D
Tulinek ,Dyzi ,i Misia czuja się ok.
Smoku zdecydowanie jeszcze nie w formie :cry: słychać jak oddycha ,mniej je b nie dostał Metacanu ,podchodzi i patrzy ,muszę odrobinkę wlożyć do pysia żeby załapał.
Nosek bardzo opuchnięty .
Ten jak choruje to już na całego :evil: :cry:
Dana przyszła paka :1luvu:
Gadzina bardzo ale to bardzo dziękuję.
Spodnie za duże ,ale 3/4 koszul dobrych , 2 sweterki i krótkie portki również i dresowe dobre :D
wielkie dzięki :1luvu:
kurtka super ,ale za duża :cry: i zastanawiam się czy nie wystawić na Pchli ,c o tym myślisz :?:
a teraz zajmę się sobą i wypije kawusię ,posiedzę chwilę bo zaraz do pracy :wink:
Dziękuję stwórcy ze ta praca jest i każda inna :ok: żeby tylko sił starczyło :ok:
ale ja silna baba jestem ,dam radę .
Takie małe to sprytne i obrotne :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 03, 2012 15:17 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Cała przyjemność ,po mojej stronie Dorotko :P
Zrobiłam malutkiej nowe zdjęcia,ale czekam na nowy wątek,nową setkę.
Będzie :?: :?: :?:
Czy zamieszczać w tym :?:
Reszta na pw.

Pozdrawiam
DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Śro paź 03, 2012 15:46 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

jak wrócę z pracy założę nowy wąt :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 03, 2012 22:05 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

nie mam głowy d tytułu nowego wąta ,przepraszam :oops:
dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 03, 2012 22:17 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorciu spokojnie poczekamy na nowy wątek - nie pali się :wink:
Ja dzisiaj też musiałam moją skrzydlatą kruszynkę zawieżć do weta na Kosiarzy. Chyba czymś się zatruła. Łapanie było jak zwykle straszne, ale TZ dał radę ja bym nie dała za miękkie serce mam :oops: Biudlka taka osowiała nie che jeść ledwo co pije, dostała na miejscu antybiotyk i do domu też, wypiła kilka kropelek wody teraz śpi, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. A wyglądała na tak silną Ptaszynę że nic ją nie ruszy, a tu jakieś choróbsko się przyplatało - może sałata była pryskana. Koniec z zieleniną ze sklepu, sama muszę uprawę załozyć np. pietrucha.
Padam po dzisiejszych przejściach, a jutro rano z Mamą na kontrolę - i znowu się naoglądam tych choraczków tym razem ludzkich.
Dobranoc

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw paź 04, 2012 7:00 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Elu ,jak malutka ????
mocne kciuki za tę ptaszynę :ok:
i za mamę :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 04, 2012 7:27 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Obrazek

dorcia44

[poprzednia]