Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 20, 2012 10:36 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

no no :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw wrz 20, 2012 18:07 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

Zmieniając temat. Wdziałam wczoraj Żmiję - wygląda pięknie :D Wymyła się, ma piękne lśniące futerko, czuje się dobrze, bawi się :lol: Oczywiście jak ja jestem to się nie bawi, tylko siedzi obrażona pod stołem, ale wierzę Marcie na słowo :wink:
Wynik histopatologii niestety wskazuje raczej na chłoniaka :( Marta nie rozmawiała jeszcze z Jagielskim o wynikach (była u Jagielskiej).
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw wrz 20, 2012 21:32 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

Jak to w zyciu - dobre wiesci przeplataja sie ze zlymi..

Ciesze sie Siupsiupkiem (razem przygotowujemy miski z mieskiem, kiedy "podlewam koty" u Genowefy), smucę - Zmijką :roll:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt wrz 21, 2012 15:59 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

Kaprys2004 pisze:Ciesze sie Siupsiupkiem (razem przygotowujemy miski z mieskiem, kiedy "podlewam koty" u Genowefy), smucę - Zmijką :roll:

Podlewasz koty i karmisz roślinki :wink:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob wrz 22, 2012 19:08 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

Dostałam smsa, że Żmija vel Parma szaleje :) do Jagielskiego jest umówiona w pierwszym tygodniu października.

Tymczasem Małej Misi skaprawiało oczko :( Zakrapalmy, co jest nie lada wyczynem :roll: Mała Misia to nieodrodna córeczka swojej mamusi niestety :( Właściwie nie Mała Misia, a Małe Cholerstwo :evil:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto wrz 25, 2012 9:10 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

Współczuję zakraplania
Sama zakraplam już od miesiąca :roll: swoim Małym Żmijom :roll:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto paź 02, 2012 23:06 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Ząbek, czyli wiele hałasu :

No i na koniec wątku Brambor się pochorował :( Diagonza wstępna - zapalenie trzustki.
Bramobor miał dzisiaj prawie 41 st. gorączki i bolesną okolicę trzustki. Została oczywiście pobrana krew do badania.
Biedny Brambor został dzisiaj pokłuty zastrzykami i dostał dwie kroplówki - dożylną i podskórną. Był bardzo dzielny i grzeczny.

Pojechaliśmy dzisiaj do dr. Uznańskiej na odległy i nieprzyjazny Ursynów :roll: Konia z rzędem, temu kto znajdzie "od strzału" tą lecznicę. Ja w każdym razie wymiękałam dzisiaj przy szukaniu ul. Zamiany 12 bez nawigacji. Zazwyczaj w Waraszawie nawet jak jadę w nowe miejsce, to patrzę wczesniej na mapę i jakoś trafiam, nawigacja nie jest mi potrzebna. W każdym razie dzisiaj, jak już wymiękałam z szukaniem ul Zamiany i włączyłam nawigację, to ta nawigacja pokazała mi, że stoję właśnie przy Zamiany 12 8O A lecznicy ani widu, ani słychu, tylko jakiś blok z tym adresem. Zadzwoniłam do lecznicy i mi wyjaśnili jak trafić :lol:

Oprócz tego Miśki mają straszne zpalenie spojówek :( Mała Miśka już lepiej, ale przeniosło się na Dużą Miśkę, która ma strasznie czerwone spojówki w obu oczkach :(

Zostawiłam dzisiaj w lecznicy 166 PLN, a to dopiero początek. A miałam nadzieję na regenrację finansów w tym miesiącu.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro paź 03, 2012 5:52 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

Współczuję genowefa :oops: trzymam kciuki za dobry początek nowego wątku.
Głaski dla wszystkich pacjentów.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro paź 03, 2012 6:10 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

Aga, współczuję.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro paź 03, 2012 8:27 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

:( niech już sobie ta czarna seria od was idzie precz i nie wraca.
Najlepiej niech sie utopi ta czarna seria.
:(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro paź 03, 2012 10:50 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

Tja, ja co miesiąc mam takie głupie nadzieje na jakiekolwiek oszczędności :roll: :twisted:

Koty, nie chorować... :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 03, 2012 10:54 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

Wielbłądzio pisze:Tja, ja co miesiąc mam takie głupie nadzieje na jakiekolwiek oszczędności :roll: :twisted:

A Ty moja droga, masz teraz świetnego lekarza rzut beretem:http://www.animal-center.pl/.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro paź 03, 2012 12:53 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

3mam :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro paź 03, 2012 14:01 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:Tja, ja co miesiąc mam takie głupie nadzieje na jakiekolwiek oszczędności :roll: :twisted:

A Ty moja droga, masz teraz świetnego lekarza rzut beretem:http://www.animal-center.pl/.

Dobrze wiedzieć. I nie będę miała żadnych trudności z trafieniem, bo na Zamiany 6 mam fryzjernię, do której chadzam od jakichś 3 lat ;)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 03, 2012 15:55 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor - zapalenie trzustk

ila ja się tej Zamiany naszukałam :twisted:( nie tyle ja co kierowca ,)ile epitetów poszło :lol:
bez auta tam ani rusz ,ew. pociąg i metro.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]