2 miesięczny kocurek LUBLIN

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 7:01 2 miesięczny kocurek LUBLIN

Witam, Znalazłam 4 dni temu kotka, ma ok 2 miesięcy. Jest odrobaczony bardzo energiczny. Na początku bał się strasznie człowieka, kota, psa ale teraz juz śmiało wszystkich zaczepia. Muszę go oddac jak najszybciej, gdyż mam za dużo swoich zwierząt by zająć się kolejnym. Prosiłabym również o DT ...
Obrazek

almetka

Od: Sob cze 25, 2011 13:12

Post » Śro paź 03, 2012 8:56 Re: 2 miesięczny kocurek LUBLIN

Dobrze,ża na ciebie trafił.
O DT może być trudno bo my wszyscy mamy zagęszczenie swoich i podopiecznych po kokardki. Może twoja deklaracja o partycypacji w utrzymaniu kocika w DT dała by jakiś rezultat. DT jest cieżko.

Ale daj mu na cito w necie ogłoszenia.Fajny tekst + foty i naklep kilkadziesiąt ogłoszeń.To najlepszy sposób na znalezienie domu. Tak my szukamy. Tylko dobrze wypytaj domy by trafił ok.
Powodzenia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 03, 2012 9:26 Re: 2 miesięczny kocurek LUBLIN

almetka pisze:Witam, Znalazłam 4 dni temu kotka, ma ok 2 miesięcy. Jest odrobaczony bardzo energiczny. Na początku bał się strasznie człowieka, kota, psa ale teraz juz śmiało wszystkich zaczepia. Muszę go oddac jak najszybciej, gdyż mam za dużo swoich zwierząt by zająć się kolejnym. Prosiłabym również o DT ...
Obrazek

Ten kociak przeżył już swoje , widać to w jego oczach. :(
Musiał dostać niezłą szkołę od "człowieka"

śliczny jest, krótkowłosy burasek :1luvu:
za domek :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06