W piwnicy w Ustce na terenie jenostki wojskowej okociła się piękna trikolorka.Urodziła 8 kociaków.Pani ma załatwioną sterylkę dla matki ale nie ma co zrobić z jej dziećmi.Dostała trzy tygodnie na "zrobienie z tym porządku".Jeśli nikt ich nie weźmie będą musiały pojechać do schroniska Czy mógłby ktoś pomóc jakiś DT albo chociaż DA Może można uratować chociaż część tych kotków Bardzo proszę o pomoc,sprawa jest dość pilna
Ostatnio edytowano Sob paź 06, 2012 21:32 przez aga marczak, łącznie edytowano 3 razy
to rozumiem ze te maluchy trzeba byloby jeszcze dokarmiać? czy zostałyby tam jeszcze chwilkę az samodzielnie zaczną jeść? porozmawiam z mezem ale mysle ze 2 maluchy na DT mozemy wziac, w piatek wyadoptował sie ostatni tymczasik a zalozylismy ze na Dt bedziemy brac tylko maluchy wiec dwa maluchy moglabym wziac (a ze mam slabosc do trikolorek i szylkretek to tym bardziej)
tylko jak jest ich tam tyle to zawsze jest ten dylemat - jak dokonac wyboru ktoremu maluchowi pomagac .............
7ksiezyc byłoby super jakbyś mogła wziąć chociaz(aż) dwa Będę starała się znaleźć dt dla wszystkich,dzięki Tobie zrobiliśmy pierwszy krok
Kotki muszą jeszcze zostać przez jakiś tydzień dwa potem tam pojadę i zabiorę te dwa dla Ciebie Mioże ktoś jeszcze zdecyduje się dać tymczas tym maluszkom kolorowe kocięta idą jak świeże bułeczki,zresztą pręguski też
ok to czekam wymienie sie nr tel i bedziemy w kontakcie
i jak bedziesz jechac daj znac, chetnie pojade z Toba - ostatnio jak sie zdecydowałam na 2 na Dt (maluszki) to wrocilam do domu z 6 (ale to byl juz armagedon w domu 6 maluchow razem szalejacych i obiecalam sobie nigdy wiecje "hurtu" ) - na szczęscie wlasnie maluchy szybko znajduja domy
no ja nie chcę nic mówić,ale kolorowych jest właśnie 6 Miałabyś wesołą kolorową gromadkę Pierwsze moje tymczasy w liczbie 5 szt też były kolorowe i takie malusie Wydawało mi się,że więcej się nie da.Myliłam się.Kiedyś wróciłam ze stoczni gdanskiej z 18 maluszkami i ani jeden nie był kolorowy
Kocięta mają co raz mniej czasu za ok 3 tyg trafią do słupskiego schroniska Kotki są ślicznie umaszczone więc ze znalezieniem domków nie będzie kłopotu Prosimy o dt dla nich
Jade jutro po 3 kociąt bede w Ustce koło 14ej gdyby ktos zdecydował się dac DT maluchom zostawiam swoj nr tel 504 555 221dzwonic nawet po polnocy i dajcie znac w takim wypadku - dowiozę do ewentualnych DT nie ukrywam ze mam nadzieje ze się jeszcze jakis DT "skusi" ...
Ostatnio edytowano Pt paź 05, 2012 19:57 przez 7ksiezyc, łącznie edytowano 1 raz
Mogę tylko podrzucić albowiem leczę się z "kociego pazura" miałam zabieg chirurgiczny itd. gdyby nie to to ...zwariowałabym i na "awarię" bym wzięła a tak to niestety mogę tylko apelować i zapewnić, że takie cuda to adopcja szybka, miałam od Agi takie cuda więc wiem. Mocne kciuki!
3 mają DT, jutro 7księżyc jedzie do Ustki po 3 maluszki, może ktoś może pomóc, od razu byłby transport Zostaje jeszcze 5. Kto pomoże tym biedakom
Na pewno są 2 pręgusy, rude, i inne piękności, mam cudne zdjęcia całych pręgusów (chyba by biamila), wydałyśmy na nie z 20/25 kociąt z Agą M., rudaski też idą w mig, chętni murowani !
Ostatnio edytowano Pt paź 05, 2012 19:21 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz
To my kontaktowaliśmy się z 7księżyc i decydujemy się pomóc 1 kociakowi - ja wolałabym kotkę, mąż twierdzi że kotka-samczyka nasza Luna zaakceptuje łatwiej. Także 1 łaciak znajdzie u nas przechowanie na DT
Ostatnio edytowano Pt paź 05, 2012 19:25 przez RatMaga, łącznie edytowano 1 raz