Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
andrzej780 pisze:Trisia grzeczniutka i cicha, cierpliwie odpoczywa. Ładnie je, odwiedziła kuwetę i chyba rozkoszuje sie ciepłem domu, w każdym razie leży w takiej wyluzowanej pozie, że aż miło patrzeć ... nawet kubrak jej nie stresuje.
Jeszcze tydzień i bedzie musiała wrócić na działki
koteczka jest u Avian w Poznaniu i pilnie potrzebuje domu tymczasowego viewtopic.php?f=13&t=145754&start=30
monikah pisze:Mamusia i sześć maluszków podrzucone do schronu prawdopodobnie przez właścicielkę (najpierw próbowała je oddać).
Mamusia jest piękną, burą szylkretką, trochę wychudzoną. Jest bardzo miziasta, spokojna i ufna.
Maluchy mają kk, jeszcze nie zaawansowany, ale sklejają się im oczka. Pięć dziewczyn i jeden chłopak (to nie jest pewne, bo sami sprawdzaliśmy płeć)
Mamusia:
Maluchy:
Lilka Mrau pisze:Albo tu?
viewtopic.php?f=13&t=144903
" Z opisu Pani ,kotka szylkretka z białym. " Nada się?
Salami pisze:Witam.
Zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani ,która straciła swoją ukochaną kotkę(nerki).
Chciała ode mnie kupić dziewczynkę a konkretnie trikolorkę .
Pomyślałam ,że mogłaby przecież adoptować jakąś bidulkę od Was.
Kotka nie może byc stara,ale taka do pół roku. I nie może być chora, Pani by tego nie przeżyła drugi raz.
Z opisu Pani ,kotka szylkretka z białym.
Prześlijcie tu fotki, ja jej prześlę i byc może znajdzie sobie koteczkę podobną do tej którą strasznie opłakuje.
Pani mieszka w Kutnie,ale ( jak powiedziała) jest w stanie pojechac po koteczka na drugi koniec Polski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 22 gości