TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2012 11:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Ja jako czytająca nie umiem się pogodzić,że ich już nie ma obu,trzech,bo o Ozzim dużo i często też myśle,tak jakoś wirtualnie się zżyłam z tymi stworzonkami.Byli tacy dzielni.
Eustaś i Ozzy to przecież kupe czasu walczyli,jeszcze pamiętam jak w ogóle weszłam na wątek Tyskich,to dobrze ze 3 lata chyba będzie jakoś
CIężko tak bez nich :( brakuje tych wiadomości,ze któryś się podniósł z kryzysu,jaki wtedy dzionek udany po takiej wiadomości był.........
ALe musimy mieć siły do trzymania kciuków za resztę towarzystwa Justowego
SIs i ja się cieszę,że odwiedziłaś Just,czekałam na to ,ona tak bardzo potrzebuje teraz pomocy,rób to jak najczęściej możesz oki?plis...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 01, 2012 12:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

przeciez Eustachy tyle przeszedl w zyciu a taki mlody byl... wypadek, samotnosc, schronisko, bol fizyczny po wypadku, bezwlad lapek, trudna rehabilitacja... Ludzie mu wyrzadzili ogromna krzywde a on mimo to kochal ludzi, garnal sie do nich, byl bardzo przyjaznie do nich nastawiony, bardzo ufny. Mial wielkie serce, kipiace miloscia do swiata i ludzi. Bez watpienia byl niezwyklym kotem, bardzo madrym i bardzo inteligentnym. Kot doskonaly dla dzieci i dla poczatkujacego kociarza. Do tego przesliczny... mial slodki pyszczek do zacalowania, nie moglam sie nieraz od tego pysia "odkleic", cudne oczka, przenikliwe spojrzenie ktoremu nie sposob bylo sie oprzec, ten brzuszek do ktorego mozna sie bylo wiecznie przytulac i tak niezwykle miekkie, puszyste futerko... :1luvu: Koci cud swiata :1luvu: On i Ozzi pozostawili w moim sercu ogromny slad nie do zdarcia.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 01, 2012 13:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Byłam dziś u weta z Szłapkiem , potwierdziły sie moje obawy co do bólu zębów , dostała zastrzyki przeciw zapalne , przeciw bólowe i kroplówkę na wzmocnienie .

A jutro zawożę do weta Iryska i Fado .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon paź 01, 2012 15:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Szłapusiu, zdrówka Skarbie :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Justyś, trzymaj się tam... :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon paź 01, 2012 16:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Za zdrówko :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 01, 2012 19:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Caragh pisze:Szłapusiu, zdrówka Skarbie :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Justyś, trzymaj się tam... :(

Szłapuś lepiej je , chyba go tak mocno nie boli :)
A ja to sie czuje fatalnie :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 19:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

lidka02 pisze:Za zdrówko :ok:

Dzieki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 19:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Oj Justyś ciężko masz teraz i smutno .Ale będzie znów lepiej zobaczysz a ból będzie mniejszy ...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 01, 2012 19:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Matyldzi kończą sie gourmety :(

Mam problem z zamówieniem gourmetów z zooplus , czy ktoś mi może pomóc bo w przeciwnym razie będę zmuszona kupować w markecie a jest to o wiele drożej :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 19:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

lidka02 pisze:Oj Justyś ciężko masz teraz i smutno .Ale będzie znów lepiej zobaczysz a ból będzie mniejszy ...

Mam taka nadzieje bo teraz to najgorzej to jak ide spać i jak wstaje a ich nie ma , jest tak pusto :( :( :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Jest problem z gourmet mus , nie ma tanich w sklepach internetowych i musze kupić w markecie :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 20:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Justa&Zwierzaki pisze:Matyldzi kończą sie gourmety :(

Mam problem z zamówieniem gourmetów z zooplus , czy ktoś mi może pomóc bo w przeciwnym razie będę zmuszona kupować w markecie a jest to o wiele drożej :|

A na czym polega problem?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... iki/282512
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... rma/318844
Ostatnio edytowano Pon paź 01, 2012 21:01 przez taizu, łącznie edytowano 1 raz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon paź 01, 2012 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

taizu pisze:

bo ja nie potrafię tego zrobić, ale juz ktoś mi chciał pomóc zamówić ale nie ma tych puszeczek a gdzie indziej sa bardzo drogie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Justa&Zwierzaki pisze:
taizu pisze:

bo ja nie potrafię tego zrobić, ale juz ktoś mi chciał pomóc zamówić ale nie ma tych puszeczek a gdzie indziej sa bardzo drogie ...

A o które puszki Gourmeta chodzi?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon paź 01, 2012 21:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

O musy dla Matyldzi , najlepiej z wołowiną , z drobiem , z rybą .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]