Nieaktualne, koty już w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon paź 01, 2012 12:28 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Wielkie brawa dla Was, dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Z domki dla kociaków ogromne :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon paź 01, 2012 12:48 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

A Mamuni nie możecie porobić ogłoszeń? Szukać jej już teraz DT. Przecież nic na tym nie stracicie a kotka dom może zyskać. Cuda się zdarzają i ja w nie wierzę.

Pod warunkiem,że jest do ludzi lgnąca.

Wierzę w znaki co to nasze zmarłe koty nam dają podsyłając biedy w tragicznej sytuacji.Kropeczka chyba nie po to kropunię inną zesłała by ta miała być bezdomna?
Tutaj nie tylko o dzieci chodzi.

TŻ przytargal teraz do nas 4 ślepe gnomiki i tzw dziką mamunię.Tam gdzie były nie miały szans na przeżycie. Głód, chłód i niebezpieczne miejsce. Dzieci miały być odchowane a mamunia po sterylce wypuszczona.Kota w domowej klatce okazała się cudną kociczką.Kuwetkowa, lgnąca do ludzi, pozwalająca przy dzieciach wszystko robić..Już wiem,że ją nie wypuszczę .Ludzie tam są nieżyczliwi kotom, zima idzie i jak możemy ludziowego kota wyciepać?
Nie mam dużego mieszkania, kotów mam dostatek...ale nie wróci na ulice.

Pomyślcie dziewczyny.

A tak w ogóle wspaniała akcja :ok:
Ostatnio edytowano Pon paź 01, 2012 14:56 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon paź 01, 2012 14:54 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Masz rację Asiu, podpytam Hanię jak z mamuśką, ale myślę że raczej nie jest z niej dzikus totalny bo coś by mi o tym napisała. dam znać napewno no i spróbuję jakieś fotki wyszarpać od Hani, a jak się nie da to sama podjadę jakoś w wolnej chwili i im sesję strzelę :)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon paź 01, 2012 15:29 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Mamcia nie jest dzika ... włożyłam palce do transportera,żeby mogła mnie powąchać i pomiziałam po główce - bez najmniejszego problemu :!: Niestety, nie mogę dać jej DT,bo jestem zakocona po kokardki ... w dodatku Ziutek chory :(
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Pon paź 01, 2012 16:07 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Nie chodzi o dom tylko o tymczas. Powinniście jej takowego szukać jeśli jest przyjazna. Ogłoszenia to nie tylko poszukiwania DS .Umieszczam w ogłoszeniu również prośbę o rodzinę zastępczą na czas szukania domu. Dosłownie net jest zarzucany ogłoszeniami. Uwierz, do tej pory nie musiałam wypuścić kota na ulicę.Inna sprawa,że nie wypuścilibyśmy miziaka mając kotów po tzw kokardki.
Miziak nie ma szans w zetknięciu z ludzka gadziną czy psem,autem..Zima też idzie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro paź 03, 2012 20:04 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Na pewno dobrze by było gdyby trafiła do normalnego domu, ale wszyscy wiemy jakie są realia... Warto oczywiście próbowac jak będą fotki...
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149299

ZABEZPIECZENIA OKIEN I BALKONÓW WARSZAWA I OKOLICE - POLECAM SERDECZNIE !!!
http://balkondlakota.cba.pl/

.AnnMarie.

Od: Nie wrz 23, 2012 21:10

Post » Pt paź 05, 2012 11:11 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Goyka, czy wiemy coś o rodzince, dostałaś może zdjęcia?
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek

.AnnMarie.

Post » Pt paź 05, 2012 12:17 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Czekam na zdjęcia od Hani, napisała że kotka mamusia nadaje się do adopcji, jest strachliwa ale proludzka
poniżej zdjęcia Mamby :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i moje ulubione :D

Obrazek
Obrazek

Goyka

Post » Pt paź 05, 2012 15:20 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

to ostatnie zdjęcie :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 05, 2012 18:27 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Dzięki za wklejenie fotek :)
Początkowo mniejsza suczka była zazdrosna i strasznie zwracała na siebie uwagę tej większej. Teraz za to, z mniejszą Mamba się bawi jak z kociakiem, a większa cierpliwie znosi tylko jak mniejsze dziewczyny co jakiś czas przebiegają po Niej lub w najlepszym razie tuż pod Jej nosem :lol:
Obrazek Obrazek

.AnnMarie.

Post » Pt paź 05, 2012 20:07 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Mam nadzieję, że rodzeństwo Mamby znajdzie równie superandzkie domki :) czekam na fotki i będziemy je ogłaszac
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 10, 2012 21:15 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Jestem zalamana wklejam maila jakiego dostalam od Hani u ktorej sa kotki :(

“ Maluchy w dobrych rękach na pewno się rozruszają.
Ja mogę je zatrzymać tylko do końca miesiąca; moja sytuacja się
zmieniła.
Spróbuje do tej pory wysterylizowac kotkę ... Potem trzeba ja bedzie wypuscic tam skad zostala zabrana, przykro mi.
Musicie coś zrobic z kociakami na koniec miesiąca bo wynajmuję
mieszkanie.
Wprawdzie ta osoba będzie się zajmowała moimi wolno-żyjącymi tutaj
kotami
/mają budki i codziennie są karmione/ ale w domu nie mogą zostac kociaki“

Nie wiem co bedzie zostaly 3 tyg :( szkoda mi i kotki i maluchow rozpytujcie o DT dla nich blagam! O DS w 3 tyg bedzie ciezko a z dobrego DT w mig znajda domki. Zaraz wrzuce zdjecia ktore zalaczyla Hania
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 10, 2012 21:24 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Mamusia- zobaczcie jaka piekna :(

Obrazek

1 dziewunia

Obrazek

2

Obrazek

3

Obrazek

One sa takie malutkie nie chce myslec co z nimi bedzie :(
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 10, 2012 21:29 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Rozpytujcie proszę po znajomych o dt dla nich nawet kilka dt osobno byleby mialy szanse na dach nad glowa :(
Obrazek

Goyka

Post » Czw paź 11, 2012 15:51 Re: MALUCHY W SKRZYNCE PRZU ULICY ! DT ALBO ŚMIERC! W-WA str

Podrzucę chociaż biedactwa :(

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]