Moderator: DoBo

Zajadek pisze:Trochę mnie ta wystawa w Uelzen zaskoczyła - miała być dosyć tania , a jest na odwrót - jest dosyć drogajak jeszcze doliczyć nocleg to w ogóle odechciewa się jechać

Yolanta pisze:Zajadek pisze:Trochę mnie ta wystawa w Uelzen zaskoczyła - miała być dosyć tania , a jest na odwrót - jest dosyć drogajak jeszcze doliczyć nocleg to w ogóle odechciewa się jechać
Właśnie dlatego sobie odpuściłamW Uelzen w związku z wystawą tak wywindowali ceny noclegów, że odechciało się całej wyprawy. Za te pieniądze wolę chyba rozpieścić futra
Może w przyszłym roku.... będzie bliżej, więc trochę tańsza będzie podróż. Szkoda, ale....
Kasia, żałuję się się tam nie spotkamy, ale kciuki będę trzymać. Za Twoje i wszystkie polskie koty
jak wrócimy to zdam relacje Zajadek pisze:Trochę mnie ta wystawa w Uelzen zaskoczyła - miała być dosyć tania , a jest na odwrót - jest dosyć droga![]()
danunka pisze:Zajadek pisze:Trochę mnie ta wystawa w Uelzen zaskoczyła - miała być dosyć tania , a jest na odwrót - jest dosyć droga![]()
Jak świat światem - wystawy w Niemczech zawsze miały tę samą cenę 32,00 €uro za dzień .

życzę super imprezki ,a co do wystaw to zawsze będę miło wspominać spędzony czas

mruczki2 pisze:WITAM
Super plakat![]()
![]()
![]()
życzę super imprezki ,a co do wystaw to zawsze będę miło wspominać spędzony czas
![]()
![]()
Pozdrawiam i do zobaczenia w listopadzie ,może i nawet na imprezce

Fanto pisze:My też będziemy . Już nie mogę się doczekać tak dawno nie byliśmy na wystawie a tym bardziej z Fanciolem .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości