Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Z tego co się orientuję to wirtualne adopcje dotyczą kotów w dt a nie w dsach. Już kkiedys było napisane że ani nie chce oddac Brysia, ani też wydac złotówki na jego utrzymanie. Sama to nawet skomentowałam, ze to bardzo wygodne.
ruda32 pisze:Marzenia11 pisze:Z tego co się orientuję to wirtualne adopcje dotyczą kotów w dt a nie w dsach. Już kkiedys było napisane że ani nie chce oddac Brysia, ani też wydac złotówki na jego utrzymanie. Sama to nawet skomentowałam, ze to bardzo wygodne.
jeżeli jest opłacany dom to nie jest ds tylko tymczasowym chyba ze wsparciem finansowym
trudno mieć kota i za nic nie płacić
horacy 7 pisze:Ja fizycznie trwam zaś psychicznie jestem w czarnej dziurze.Za dużo ostatnio się zwaliło i nie daję rady .
horacy 7 pisze:Ja fizycznie trwam zaś psychicznie jestem w czarnej dziurze.Za dużo ostatnio się zwaliło i nie daję rady .
ewexoxo pisze:horacy 7 pisze:Ja fizycznie trwam zaś psychicznie jestem w czarnej dziurze.Za dużo ostatnio się zwaliło i nie daję rady .
Basiu, w dniu dzisiejszym wysłałam do ciebie list z pozytywną energią (dosłownie) w imieniu wielu osób z tego forum, który może choć w jakimś ułamku procenta pomoże wyciągnąć cię z tej czarnej dziury, pomoże podnieść się i dalej walczyć przede wszystkim o siebie![]()
[size=85]I jednocześnie dziękuję wszystkim za współudział i zaangażowanie[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości