Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:A co powiecie na obrożę feromonową dla rudego?
http://animalia.pl/produkt,18991,164,se ... 38-cm.html
1. Pranie dywanu po raz kolejny.
2. Pryskanie sprayem wszystkich miejsc gdzie śmierdzi moczem chłopaków, w tym dywan (musimy coś takiego nabyć, aj min spray)
3. Obroża feromonowa dla rudego.
4. Upewnienie się, że obydwa koty mają po jednej kuwecie, swoją zabawkę i każdy swoją miskę na żarcie i wodę.
Herz, jeśli zgodzisz się jeszcze trochę wytrzymać z Glutem i Rudym naraz, ja funduję obrożę. Trzymaj się, wiem że sytuacja podbramkowa - na DT dla Gucia możemy jeszcze chwilę poczekać.
Co z łapaniem moczu? Kto łapie i kiedy?
wiiwii pisze:Kociara82 pisze:Wczoraj za TM odszedl Eustachy od Justy&Zwierzaki, kocio powypadkowy, pampersowiec tak samo jak Wasz Mis...
PrzykreCzemu odszedł? Co się stało?
LadyStardust pisze:Strasznie mi przykro KociaraZa tęczowym na pewno dostanie superaśne pampersiki na pupaska
evik75 pisze:Mam nadzieję, że za TM żaden kotek nie potrzebuje pampersów,wszystkie są zdrowe i wesołe.
elape pisze:Przed chwilą przygotowałam opis do ogłoszeń dla Bonifacego, pisałam trochę na wyczucie.Jeśli bardzo nakłamałam, proszę o uwagi, poprawię. A może ktoś zechce dorzucić o nim coś ciekawego? Każdą uwagę wykorzystam i naniosę poprawki.
herzpl pisze:wiiwii pisze:A co powiecie na obrożę feromonową dla rudego?
http://animalia.pl/produkt,18991,164,se ... 38-cm.html
1. Pranie dywanu po raz kolejny.
2. Pryskanie sprayem wszystkich miejsc gdzie śmierdzi moczem chłopaków, w tym dywan (musimy coś takiego nabyć, aj min spray)
3. Obroża feromonowa dla rudego.
4. Upewnienie się, że obydwa koty mają po jednej kuwecie, swoją zabawkę i każdy swoją miskę na żarcie i wodę.
Herz, jeśli zgodzisz się jeszcze trochę wytrzymać z Glutem i Rudym naraz, ja funduję obrożę. Trzymaj się, wiem że sytuacja podbramkowa - na DT dla Gucia możemy jeszcze chwilę poczekać.
Co z łapaniem moczu? Kto łapie i kiedy?
po pierwsze mam zamale mieszkanie na dwie kuwety a po drugie chcialam tylko nadmienic ze mam chore dziecko i ze to jego dywan ciagle smierdzi ja wiem ze nie jest latwo o dom dla gluta ale ja musze przedewszystkim myslec o moim dziecku miski maja swoje a i tak kazdy zaglonda do cudzej,zabawek wogole nie mam bo rudy nie lubi ma tylko podusie na waleriane.
aange pisze:na str 20 tego wątku (moje wpisy) masz opis skąd kot się znalazł u nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 746 gości