Bardzo prosimy o kciuki bo na chwile obecna mamy tam trudne dokocenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Czy mogę prosić o zaznaczenie rezerwacji w albumach przy Blusiku, Humbugu i Hulace?
kussad pisze:Link jest tutaj viewtopic.php?f=1&t=130746&start=915#p9254741 ale na moim wątku wygląda to identyczniePrzepraszam jestem w pracy i zacytowałam wszystko jak leci
![]()
Zaraz to skrócę i zacytuję bardziej czytelnie tylko prośbę Marlon:Marlon pisze:Masz moze do dyspozycji klatke lapke? Potrzebuje osoby, która zlapie kotke na sterylke w Warszawie.Ul. Wyścigowa (przy wyścigach konnych, chyba niedaleko Puławskiej to jest), kotka przybłąkała się do jednej z firm z kociakami, do firmy Traf zakłady konne. dokarmiają ją i 3 kociaki, kociaki już raczej nie do wzięcia, dzikie 3-4 mc. Zależy nam na sterylizacji kotki, moja siostra jest zatrudniona w tej firmie ale też mieszka w Trójmieście, zrobią zrzutę na sterylizacje i pobyt kotki w klinice po sterylizacji, powiedziałyśmy że razem wyniesie to 200 zł.Tak, oczywiscie, nie, nic nie znam, moze byc Koteryjna
Witam, to ja jestem tą osobą proszącą o złapanie kotki na sterylizacje. Odnośnie 3 małych kotków, jestem zdania, że nie da się ich oswoić. Wiele kociąt w takim wieku zabierałam do siebie ale kończyło się na tym że u mnie zostawały, w tej chwili są kotami na wpół dzikimi. do mnie przyjdą jak mają ochotę ale nie złapie ich sama w ręce w domu. Mam w tym zakresie pewne doświadczenie, działam w PKDT i potrafie ocenić po zachowaniu kota czy przeszedł już okres krytyczny, myślę że i w tym wypadku się nie mylę, z racji tego, że mam 40 kotów w domu, w tym 30 do adopcji nie moge ryzykować, że kolejny kot zostanie mi w mieszkaniu. Bardzo chciałabym je wziąć, oswoic i wyadoptować, jednak boje się bo chyba już za późno.
Byłam w Warszawie jeden dzień, chciałam zabrac maluchy, bo opowiedziano mi o nich jako o maleństwach, byłam odebrać dyplom i musiałam już wracac do domu, do Trójmiasta. Czy jest szansa na złapanie kotki na sterylke?
OKI pisze:kussad, o ile się orientuję, to chyba tylko ja mam to po drodze, ale przez najbliższy czas nie wygospodaruję ani minuty na łapanki na mieście
kussad pisze:OKI pisze:kussad, o ile się orientuję, to chyba tylko ja mam to po drodze, ale przez najbliższy czas nie wygospodaruję ani minuty na łapanki na mieście
Bardzo pechowo - niezbyt wiem co im doradzić. Z opisu wynika, że to jest gdzieś tutaj na Mokotowie http://www.pkt.pl/s/warszawa/4133566/tr ... igowa.html
Aleba pisze:Klatki są np. u mnie, można pożyczyć.
Sama w łapance nie pomogę, jutro bladym świtem wyjeżdżam (Marcin zostaje, więc można się z Nim kontaktować w sprawie pożyczenia klatki).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 554 gości