Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sunshine pisze:Nasza bura Elza też ma miodowe oczy. Największe oczy ma Hans- każdy komentuje jego oczy, które zdecydowanie dominują w pysiu. Do tego mina wiejskiego głupka(słowa pani dr i Ingi).
Wasze kociaki cudneTo szukacie Fibiemu domku teraz czy jak dokończycie sprawe z łapkami?
sunshine pisze:No właśnie- koty chwytają za serce. Dlatego ja sie nie nadaje na DT. Za miękka jestem... A juz w wypadku kota, którego bym odchowała, odchuchała...
sunshine pisze:No właśnie- koty chwytają za serce. Dlatego ja sie nie nadaje na DT. Za miękka jestem... A juz w wypadku kota, którego bym odchowała, odchuchała...
asia-lodz pisze:To Wy wszystkie tak...? Już myślałam, żem pindzia bez charakteru.
andorka pisze:asia-lodz pisze:To Wy wszystkie tak...? Już myślałam, żem pindzia bez charakteru.
![]()
![]()
![]()
Ja nie miałam żadnego kota na tymczasie osobiście (moje panny się na to nie zgadzają), a o wszystkie hotelikowe się martwię jak o swoje
sunshine pisze:... Największe oczy ma Hans- każdy komentuje jego oczy, które zdecydowanie dominują w pysiu. Do tego mina wiejskiego głupka(słowa pani dr i Ingi).
...
gosiaa pisze:sunshine pisze:No właśnie- koty chwytają za serce. Dlatego ja sie nie nadaje na DT. Za miękka jestem... A juz w wypadku kota, którego bym odchowała, odchuchała...
Tak, a my wszystkie jesteśmy twardzielki bez duszy, bez serca, jak oddajemy kota to skaczemy pod sufit z radości, nikt nie płacze, nikt nie nie śpi kilka nocy myśląc co z kotem, nikt nie tęskni, nikt nie myśli czy dobrze zrobił... nic z tych rzeczy, normalnie Terminatorki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości