Może by pokazać Palmiarnię pewnej osobie? Ja się tam śmiertelnie nudzę, bo ile można kota w klatce pilnować, więc im więcej gości, tym lepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Może by pokazać Palmiarnię pewnej osobie? Ja się tam śmiertelnie nudzę, bo ile można kota w klatce pilnować, więc im więcej gości, tym lepiej
filo pisze:To się nazywa porządna akcja adopcyjna - wszystkie moje 3 tymczasy znalazły dzisiaj bardzo sensowne domki!![]()
![]()
![]()
filo pisze:Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że Bobiś czekał na swoich ludzi już prawie 11 miesięcy. Zupełny brak pytań o niego. Dzisiaj przyszła pani, do której Bobiś jedzie, już gotowa z pełnym wyposażeniem. Gadamy i gadamy, a tu pojawia się druga pani i od wejścia mówi, że ona w sprawie Bobisia i że rano pisała w jego sprawie maila. Pierwsza pani na to, że ona już Bobisia zarezerwowała, że ona go bierze i nie odda. Na co druga, że od kilku miesięcy go oglądała, bo on taki podobny do kotki jej córki. Normalnie zaczęłam się śmiać, że się tu o biednego kocurka pobiją![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości