BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 19:43 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Aaa! To taka sztuczka :ryk: :ryk: :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob wrz 29, 2012 20:20 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

te dwa rozrabiają ,Miśka ze Smokiem jeszcze nie ,ale już są w lepszej kondycji ,tylko ten ich kaszel :cry:
żeby jadły muszę włożyć im do pysia na smak ,rzucają się wtedy i plują ale załapują i zaczynają jeść ,ufff .
Niecierpliwie czekam kiedy znów będę mogła napisać że mam Trzy Odnogi Piekła :piwa: szalone ,nieobliczalne ,jedyne takie i niepowtarzalne.
Bo takie są te moje dzieciaki :1luvu:
na pewno domek który je adoptuje będzie wielkim szczęściarzem :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 29, 2012 20:28 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Czemu jeden rudy w szaliczku? Tylko nie wiem, który to...na zdjęciach nie odróżniam.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 29, 2012 20:42 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Tulinek ma rankę na szyi ,która odnowiła się bo łajza zaczął drapać po czipowaniu :| chodzi teraz w kubraczku z serduszkiem na zadku :mrgreen:
może nie męskie ,ale jak mu do twarzy :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 29, 2012 20:51 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

pada :roll: psice nie chcą wyjść na dwór .
czas do łóżka ,spać ,spać ,spać ....
dobrej :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 29, 2012 21:06 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dobrej :wink: :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie wrz 30, 2012 8:11 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dzień dobry :kotek:
Po malutku szykuje się do weta ,jestem umówiona na 9.45 ,lymuzyna po mnie zajedzie :mrgreen:
Kociaki czuja się odrobinkę lepiej ,nie leżąplackiem tylko krążą próbując się bawić
.Ich oddechy nadal słyszalne ,a kaszel okropny ale nie tak jak było wcześniej i rzadziej ten charkot wydobywa się z gardła ,.
Oczywiście Smoku nie daje spać ,musi być głaskany ,tulony ,główka w górze :cry:
Miśka lepiej to znosi ,ale tez nie miała takiej gorączki ,jego tąpnęło okropnie :cry:
Nic to ,idzie do przodu ,przyjdzie taki czas ze będą zdrowe :piwa:
przyjdzie ,prawda :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 30, 2012 8:25 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

łom matko ale cudeńka :D
Pozdrowionka z lekko zachmurzonego Gdańska :D niedługo powrót do Warszawki

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie wrz 30, 2012 12:04 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dorcia44 pisze:
Nic to ,idzie do przodu ,przyjdzie taki czas ze będą zdrowe :piwa:
przyjdzie ,prawda :?: :?: :?:

Przyjdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 30, 2012 12:20 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Kaja888 ,ile ty w miesiącu kilometrów na trzepiesz :strach:
a mnie się morze marzy.. :oops: marzenia są za darmo . :oops:
Wczoraj Dyzio pocierał oczko .prawe oczko ,okazuje się że go boli ,ma wrzód na rogówce :crying: :crying: :crying:
Mam podawać Floxal 5 razy dziennie ,nie to się nigdy nie skończy :crying: :crying: :crying:
Wróciłam od weta ,Tulinek na moich i Agi oczach wlazł do psiej budki kucnął i zaczął lać ,kopara mi opadła ,za chabety dziada i do kuwety :evil:
zaraz go wy ciacham ,chociaż myślę ze to bunt na kubraczek :roll: szczęśliwy w nim nie jest ..ale na pewno jest mu ciepło :mrgreen:
a ja ? ja miałam dziś jechać po spodnie ,ale znów muszę to odłożyć :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 30, 2012 12:23 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorotko, za zdrowie futerek, a Tobie żeby sił starczyło :ok: :ok: :ok: :ok:
i za te marzenia o morzu, żeby się spełniły :ok: :ok: :ok: (mam takie same :oops: )

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie wrz 30, 2012 12:31 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Właśnie!!!

Powodzenia dorciu 44
adeeniet

Post » Nie wrz 30, 2012 12:32 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Hania dziękuję :1luvu:
a nad morze wybierzemy się razem ,co ty na to ? do ukochanego Darłówka ,na kamienie gdzie mój mąz łowił ryby ,tak kochał to miejsce ... :cry: no i rycze
futra wywalimy do piwnicy ,niech myszy łapią ,od razu będą zdrowsze :twisted:

adeeniet ,dziękuję :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 30, 2012 16:36 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorciu, u ciebie codziennie jakieś niespodzianki. :(
Niechże już ta gromadka przestanie w końcu chorować :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 30, 2012 16:57 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

niestety :|
Maleńka Blusia vel Misia wymienia ząbki ,a dorodne chłopaki nic... :roll:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]