Stara Szafa Mała Sowa cz.8; śnieg lubię tylko latem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 17:40 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

własnie nie wiem
zaczęło się, jak wylizała Smrodka we wtorek
a teraz jakaś taka, jak nie ona
a jeszcze poprosiła Lokiego, żeby jej ogrzewał brzuszek swoim brzuszkiem
i to już kompletnie wszystkich zaalarmowało
bo oni unikają kontaktu fizycznego, a wszelkie próby wylizywania kończą się gryzieniem

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob wrz 29, 2012 17:49 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

Mam nadzieję, że to tylko jesień... oby, oby, tfu, tfu, tfu!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob wrz 29, 2012 17:50 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

jozefina1970 pisze:Mam nadzieję, że to tylko jesień... oby, oby, tfu, tfu, tfu!

raczej brzuszek ... :?

pozytywka

Post » Sob wrz 29, 2012 17:52 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

Trza by do weta... chyba.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob wrz 29, 2012 17:58 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

niby je normalnie
niby po obiedzie biegała i wariowała
ale coś jest nie tak
zobaczę jutro
bo wetki jutro na szczęście mają czynne

pozytywka

Post » Sob wrz 29, 2012 19:34 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

Może poczuła matczyne powołanie a smrodek wyjechał? I jej smutno? Może koty mają coś takiego?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 30, 2012 0:47 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

Przybiegłam tu, bo się zaniepokoiłam. Może to chwilowe :ok: :ok:
I oby niespodzianek nie było :ok:

Sówko Mała wracaj do sił :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie wrz 30, 2012 6:48 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

wygląda na to, że kryzys minął
sikanie na łóżko nie było z powodów psychicznych raczej
coś ją marmoliło od kilku dni w brzuszku
ciągłe podżeranie Smrodom karmy dla bejbików, wylizywanie Kobry, również pod ogonem - zaoowocowało paskudnymi kupami; po zmianie diety na normalną problem się odwrócił o 180 stopni;
w końcu parafina przepchała kotka i od rana Zdzisia jest jak nowa

Przez te wszystkie atrakcje Smrodowe oraz zdrowotne, zapomnieliśmy hucznie obejść 2 urodziny Caillou, dla przyjaciół Zdzisi
(umowna data 25.09)
dietetyczny torcik z barfa :birthday:
:D

pozytywka

Post » Nie wrz 30, 2012 7:02 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

pozytywko cudna akcja adopcyjna :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
powodzenia Myszatku :ok: :ok: :ok:

to teraz możesz zostać DT jak tak szybko wyadoptowujesz koty :twisted: :twisted: :twisted:

za zdrówko Zdzisiulki :ok: :ok: :ok:
i wszystkiego naj naj naj naj dla tej pięknej koteczki :piwa: :piwa: :piwa: :birthday: :balony: :balony: :balony: :catmilk: :dance: :dance2: :flowerkitty: :partygirl:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie wrz 30, 2012 7:13 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

nie
bycie DT nie wchodzi w grę
z wielu przyczyn
a adopcje udały się dzięki babajadze i kasumi
ja byłam tylko przechowalnią
dosyć nieszczęśliwą przechowalnią
w pracy mi już nie grozi zakocenie, bo kotłownia została sprzątnięta i zabezpieczona przed najściem futerek
psa nie mam, więc mi nie przyniesie kociątka z krzaków, TŻ mi nie przyniesie kulawego kotka z przystanku, bo nie mieszkamy w Legnicy, koło śmietników chodzę z zamkniętymi oczami, więc nie zobaczę żadnego wychudzonego Lucjana.
Koniec.
Sprawa zamknięta raz na zawsze.

za życzenia dla Zdzisiulki dziękujemy pięknie :D

pozytywka

Post » Nie wrz 30, 2012 7:44 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

hehe
Ty się tak nie zarzekaj pozytywko...
Nie znasz dnia ani godziny :twisted: :mrgreen:
Możesz np pewnego słonecznego dnia spotkać pana ze Starowej Góry
który przywiezie 6 kotów w worku i powie, że albo je zostawia albo wypuszcza do lasu :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
Czego szczerze nie życzę :roll: :lol:

Caillou :1luvu:
Sto lat w szczęściu, zdrowiu i mega dobrym humorze :balony: :torte:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie wrz 30, 2012 7:47 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

Caillou - 100 lat! :piwa: :torte:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie wrz 30, 2012 9:14 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8;Ostatni Jeździec Apokalipsy poje

Duszek686 pisze:
Możesz np pewnego słonecznego dnia spotkać pana ze Starowej Góry
który przywiezie 6 kotów w worku i powie, że albo je zostawia albo wypuszcza do lasu :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

to te atrakcje, które się zalęgły w kenelówce w Kotylionowie? :strach:
koszmar :(
a rzeczony pan trafił bezpośrednio do ciebie? 8O
EDIT: doczytałam :twisted:

pozytywka

Post » Nie wrz 30, 2012 10:44 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; Myszaty w DS, a Caillou ma 2 la

Uff...
Caillou, śliczna Sówko, michy zawsze, kiedy zapragniesz, pokornego Lokiego, abyś mogła polizać obce futerko i czasem malucha do poniańczenia :ok: :ok: Sto lat kociego błogiego życia :balony: :torte: :birthday: :balony:

Pozytywko, po co się zapierać, mając takie serducho... :roll: ;) :mrgreen:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie wrz 30, 2012 11:42 Re: Stara Szafa Mała Sowa 8; Myszaty w DS, a Caillou ma 2 la

A dajcież babeczki dziewczynie spokój, mówi że nie może, to znaczy że naprawdę nie może, trzeba to uszanować. :wink:

Caillou - wszystkiego najlepszego, kochana! Widzisz, odwiedziłąm Cię w Twoje urodziny i nawet złamanego kabanosika nie przyniosłam. Wstyd! :oops:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

[poprzednia][następna]