Jest to kot wesoły, pogodny, bardzo miziasty... Wyjątkowy!

Wszystko opisane jest tu: viewtopic.php?f=1&t=129488&start=1200 ...

Sprawa jest poważna do tego stopnia, że jego opiekunka boi się, że przegrywają walkę o jego życie! Ale nie poddają się oboje, póki jest choć maleńka iskierka nadziei.
Błagam o pomoc dla tego kociego anioła, kociej oazy spokoju i cierpliwości, niezwykłego kociego stoika!

Przedmiotem tego bazarku jest książeczka kulinarna "KUCHNIA NISKOTŁUSZCZOWA" z serii: Z KUCHENNEJ PÓŁECZKI.
Kupiłam jakiś czas temu ale nie używałam wogóle. Jest całkowicie nowa, nic nie używana, tylko mi kurz zbiera.
http://www.poczytaj.pl/168284 pod tym linkiem znajdziecie foto i więcej info o tej książeczce. Przeznaczam ją na bazarek dla "pulpecika"-jak pieszczotliwie nazywany jest Eustachy, dochód z jej sprzedaży przeznaczam na leczenie tego kotka.
Bazarek potrwa 7 dni od złożenia pierwszej oferty
WALCZMY WSPÓLNYMI SIŁAMI O EUSTACHEGO!
JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA EUSTASZKA!
Cena wywoławcza - 12 zł
koszty przesyłki pokrywa kupujący-ok.5-7 zł poleconym.
ZAPRASZAM W IMIENIU EUSTACHEGO!
29.09.2012 w późnych godzinach wieczornych, Najspokojniejszy Kot Świata, Kocia Oaza Spokoju, Koci Ideał, Kot Doskonały Pod Każdym Względem odszedł za TM mimo usilnej walki o Jego życie...

Pozostał dług za Jego leczenie, proszę w imieniu Śp.Kota Eustachego (*) o pomoc w spłacie tego długu.
Wobec zaistniałej sytuacji dochód z tego bazarku przeznaczam na ten dług.