(zdrobniale Trynieczka, Tryniusia, moze byc nawet Trisia)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:A tutaj też jest inna Trisia viewtopic.php?f=13&t=145754&view=unread#unread, szuka domku.
Hannah12 pisze:A tutaj też jest inna Trisia viewtopic.php?f=13&t=145754&view=unread#unread, szuka domku.
Hannah12 pisze:Uszy fatalne, koniecznie należy je oczyścić są specjalne płyny, które można wlać w małżowinę, szybko zamknąć ucho i potrzeć, następnie usunąć zawartość flawetkami. Ale najlepiej niech to zrobi weta i od razu sprawdzi wydzielinę pod mikroskopem, czy nie ma pasożytów itp.
Lilka Mrau pisze:Przy okazji znalazlam jedna pistacje w skorupce
jozefina1970 pisze:Z drugim kotkiem to już ci niewiele podpowiem bo już dziewczyny się odezwały aleLilka Mrau pisze:Przy okazji znalazlam jedna pistacje w skorupce
uważałabym jednak na pistacje. Moja Mru zeżarła jak była mała taką pistację właśnie (nie wiem, jak ona to zrobiła) i potem były kłopoty - zwymiotowała taką już czarną, nadtrawioną - całe szczęście, że nic bardziej groźnego się z tego nie wywiązało
Lilka Mrau pisze:Ja nie mam pojecia skad on ja wzial musiala gdzies spasc i nie zauwazylam czy cos OO bo sama mu nie dawalam
kokosowa pisze:To mi wygląda na świerzbowca, Coco jak ją ze wsi zabrałam miała identyczne uszy, jak nie jeszcze gorsze. Wet wyczyścił i 2xdziennie Oridermyl przez miesiąc i co jakiś czas patyczkiem do uszu czyścić samemu, przeszło, ale ostatnio widzę, że znowu ma uszy zabrudzone, czyli powtórka z rozrywki-było trzeba leczyć dłużej..Koniecznie Złosia trzymaj z daleka, bo świerzbowiec koci nie jest dla człowieka groźny, ale drugiego kota łatwo zarazi!
Buziaki, trzymaj się!:*
MonikaMroz pisze:śliczna jest. Te kolorowe plamki jeszcze ściemnieją bo z wiekiem robia sie ciemniejsze. Myślę, ze jak to ucho tak zatkane to pewnie świerzb. Chłopaka Twojej siostry czeka kilka wizyt u weta niestety.
I całkowita izolacja od Złosia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości