Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 28, 2012 21:50 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Odiś jak nabierze ciała, to będzie prawdziwy koci potfur. Większy transporterek będzie potrzebny, a kto wie może i większe auto? :wink: No cudo jest, cudo. Jak się w nocy przytula to grzeje pół człowieka. Kot. Natury wielki wzlot. Muszę się mocno trzymać za pysk, żeby żadnego z nich nie wyróżniać bo to zazdrosne bestie są. :wink:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt wrz 28, 2012 21:56 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

I chyba większe łóżko, jak się Odiś rozrośnie :mrgreen:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt wrz 28, 2012 22:13 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

issey32 pisze:I chyba większe łóżko, jak się Odiś rozrośnie :mrgreen:

To nic nie da. Kot i tak rozwala się na środku niezależnie od wielkości łóżka. A przy próbie przepchnięcia na bok oburza się i mamrocze jakieś impertynencje, albo wręcz strzela focha z przytupem i wtedy rano mam pobudkę o godzinę wcześniej. W niedzielę zwłaszcza. :wink:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Pt wrz 28, 2012 22:25 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

ruru pisze:
Duszek686 pisze:O rany :ok:
Ja się dopiero w pracy wyrwałam jutro będę w schronisku od 10 - będę na panią czekać :ok:

ja też będę ale troszkę później :ok:
a Pani wie, że Dexter mocno zagrzybiony,
nic się tym nie przejęła, nie ma innych zwierząt
Dex będzie jedynakiem :ok:

:ok: :ok: :ok:
no nareszcie i do Dextera uśmiechnie się los :D
tak mi się marzyło, żeby mu wszystkie krzywdy zostały wynagrodzone

szkoda, ze mnie jutro nie będzie(w niedz.będę )
wycałujcie proszę dziewczyny ode mnie Dexa i powiedzcie mu coś na ucho :kotek:
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Sob wrz 29, 2012 2:05 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Duszek686 pisze:hehe
a mówiłam
że Odi to duuuży kot?
to mi nie wierzył :mrgreen:

Odiś jest piękny :1luvu:
Ale Albercik też niczego sobie :1luvu: :ok:

A zauważyłaś jaką Odik ma długą łabędziogiętą szyję? Przecież on ma figurkę jak balijska tancerka. To przecudny duuuży kot. A ogon! On ma ogon dłuższy o jakieś 30% od innych kotów. Cudo! No cudo kot! :) :D
Ponieważ mam skłonności do nazywania - Odik otrzymał pełne miano "Odi-Groucho der echtbrav Lodzermensch"
Ostatnio edytowano Sob wrz 29, 2012 10:05 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob wrz 29, 2012 7:08 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

zaciskam dziś kciuki za Dexterka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob wrz 29, 2012 7:30 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Dexterku, caly czas o Tobie mysle :ok: :ok:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Sob wrz 29, 2012 8:39 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

:ok: nieustanne za domek, to dzisiaj?
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Sob wrz 29, 2012 9:41 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Rany, już nie wiemy, co zacisnąć, żeby się udało!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Sob wrz 29, 2012 10:09 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Czekamy na dobre wieści. Uda się.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob wrz 29, 2012 11:37 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Czekamy, czekamy, aż mi motyle w żołądku ścieżkę wydeptały...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob wrz 29, 2012 15:46 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Niestety,
nikt dziś po Dexterka nie przyszedł :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob wrz 29, 2012 17:15 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Nie wierzę w to co widzę. Przecież już miała być Pani z transporterkiem. Nie wierzę. Może jutro, może coś się tylko przesunęło... Nie może być przecież aż tak żle!
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob wrz 29, 2012 17:27 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Może sie pomyliłyście?? Może to miała być niedziela?
Z transporterkiem, a tu nawet sms-a?
Macie do pani kontakt? Ja zawsze najpierw zakładam [na ogół błędnie :twisted: ], że coś sie stało, że nie mogli.. itd. Albo, że się zgubili, zgubili nr telefonu... no, kurcze..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob wrz 29, 2012 17:44 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Obrazek
tak myślałem, że nikt nie przyjdzie...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]