I nie chce mnie maupa jeden zalogować. Nawet po zmianie hasła

Zaznaczam że reaguje tak tylko przy miau. Inne strony otwiera. TŻ sprawdził zabezpieczenia iinne takie jest wszystko w porządku. POMOCY bo tęsknię za Wami!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Keti pisze:agus no co Ty
my tu Cie bardzo kochamy
wiem że zeby logowało automatycznie to musi byc tak w usrawieniach nastawiaone na "niskie" a;le ja za diabła nie wiem o co chodzi a TZ powiedizłą, ze lepiej aby było "średnie" a logowanie przeciez nie takie straszne, ale moze u Ciebie by to pomogło, ja sie dowiem co to jest od TZ dzisiaj wieczorem i Ci napisze, no chyba ze Ty wiesz o co chodzi
Ann_pl pisze:Keti pisze:agus no co Ty
my tu Cie bardzo kochamy
wiem że zeby logowało automatycznie to musi byc tak w usrawieniach nastawiaone na "niskie" a;le ja za diabła nie wiem o co chodzi a TZ powiedizłą, ze lepiej aby było "średnie" a logowanie przeciez nie takie straszne, ale moze u Ciebie by to pomogło, ja sie dowiem co to jest od TZ dzisiaj wieczorem i Ci napisze, no chyba ze Ty wiesz o co chodzi
To "niskie" to poziom zabezpieczen w opcjach Internet Expolorera. wystarczy jak ustawisz na "srednie"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości