dzięki za tacki phantasmagorii
takich ciągle za mało
tn biało-rudy kocurek jest mga miziasty i bardzo miły
ale wyglada na ruchliwego chłopaka-uprzdzam
nie jest jeszcze ciachnięty, b był dopiero co szczpiony
jest jeszcze cały rudy kocurek, już dawno po szczepieniu, ale zasmarkany chwilowo i na razi udający dzika
Bury chłopak z trjki burasów ( wciąż zapominam imion

) znalazł wczoraj dom
korciaczki-z Waszego ogłosznia
max krótko z nimi gadałam,dzwonili wczoraj, ale wiecie-nie bardzo moggłam wczoraj rozmawiac przez tel
będe dziś dzwoniła
jest nowy biało- czarny maluszek, wczoraj znaleziony
dziewczyna która go znalazła bardzo szuka mu domu
Są niestety dwie świeczki, dla dwóch za małych małych, tych co dostały surowicę
niestety, takie maleństwa nie mają szans w schronisku w środku sezonu
tak, na kociarni jest biało-ruda Hester- i jest bardzo płochliwa
a dziś na wolnośc wróciła dymna koteczka i bury kocurek Lary- po zeszłotygodniowych ciachach
dziś natomiast sterylki miały dwie kotki
zrobię dzis po płudniu porzadek na 1 stronie
Jak juz wiecie dostaliśmy KRS
fundacja jeszcze nie działa bo jeszcze troche papierzysk przed nami niestety
Dziewczyny-dzięki za robienie opisów
jak pisałam tangerine robi szkic abc adopcji, tam będzi sporo odnośników, część juz opracowane mamy, część trzeba będzie opracować,
zapraszam wszystkich na forum fundacyjne ( jesli ktoś jeszcze nie jest, bo jak najbardziej mogłam przegapić)
to forum zamknięte tylko dla wolontariuszy, trzeba sie logować imieniem i nazwiskiem
http://forum.przystanekschronisko.orgtam będziemy wpisywać teksty do ewentualnych korekt itd W dziale koci kącik
( ale to w przyszłym tygodniu plisss)
a teraz a,propos loga
rozmowy i debaty na temat loga toczyły sie ok 3-4 miesiące temu
każdy mógł zaproponować swój projekt
teraz już jest po przysłowiowych ,,ptokach,,
logo zostało dawno zatwierdzone i nie będzie juz zmian
Wiem bardzo dobrze, że logo jest kontrowersyjne, ale to właśnie jego zaleta, nie wada
Były propozycje ładnych piesków i kotków, ale wierzcie, że te wszystkie ładne loga zlewają się w jedno, jest takich już dziesiątki, piesków i kotków pod daszkami itd
A logo ma wryć się w pamięc swoją innością, wtedy jest zapamiętywalne , kojarzone z konkretnym miejscem
Ja też musiałam długo się znim oswajać, ale zobaczycie , że w końcu sę Wam spodoba
Najsławniejsze loga wilkich firm są zupełnie nielogiczne, nie mające nic wspólnego z działanościa danej Firmy
To logo które mamy może być przedstawiane w różnych wariantach kolorystycznych, moze być sama obwódką, dobrze wygląda w wersjii czarno-białej itd